Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός ποινικολόγου

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός ποινικολόγου
Δικηγορικό Γραφείο

Το πιο σημαντικό βήμα για τη διεξαγωγή δικαστικών διαδικασιών είναι η εύρεση ενός δικηγόρου ποινικού δικαίου. Η σημασία της εύρεσης ενός καλού δικηγόρου ποινικής υπεράσπισης δεν αναγνωρίζεται πάντα έως ότου ένα άτομο διαπιστώσει ότι κινδυνεύει να τιμωρηθεί για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει. Προκειμένου να έχετε την καλύτερη δυνατή υπεράσπιση, θα χρειαστεί να βρείτε έναν δικηγόρο που να μπορεί να υπερασπιστεί επαρκώς την υπόθεση, παραμένοντας στο εύρος τιμών που έχετε για την υπεράσπισή σας.

Πως να βρείτε έναν δικηγόρο με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο

Είναι εξίσου δύσκολο να βρείτε δικηγόρο υπεράσπισης όσο και να περάσετε τη δίκη στο δικαστήριο. Είναι σημαντικό να έχετε έναν δικηγόρο υπεράσπισης με αποδεδειγμένο ιστορικό νίκης. Ο εντοπισμός ενός δικηγόρου υπεράσπισης μπορεί να γίνει κοιτάζοντας την ιστοσελίδα του, για να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας. Ο δικηγόρος που θα επιλέξετε να σας εκπροσωπήσει θα πρέπει να εργάζεται αυστηρά στον τομέα της ποινικής υπεράσπισης. Η αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση ενός σπουδαίου δικηγόρου ποινικού δικαίου. Ένας νομικός σύμβουλος ή δικηγόρος που γνωρίζετε μπορεί επίσης να σας παραπέμψει σε ποινικολόγο.

Η εύρεση δικηγόρου για ποινικά αδικήματα μπορεί επίσης να γίνει ζητώντας συστάσεις από άτομα που γνωρίζετε και έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν ποινικές διώξεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναζήτηση δικηγόρου. Άλλοι δικηγόροι μπορούν να σας δώσουν συστάσεις ή μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον δικηγορικό σύλλογο για να λάβετε συστάσεις όταν προσπαθείτε να βρείτε έναν δικηγόρο για την υπεράσπισή σας. Αφού ολοκληρώσετε τα βήματα της συλλογής στοιχείων επικοινωνίας στην αναζήτησή σας για ποινικολόγο, είναι καιρός να συγκεντρώσετε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που αντιμετωπίζετε.

Διαβάστε:  Δικηγόρος για Επιμέλεια Παιδιού

Ποια είναι τα στοιχεία που θέλετε σε έναν ποινικολόγο

Μια λίστα με γεγονότα που αφορούν την υπόθεσή σας και τον προϋπολογισμό σας για την υπεράσπιση είναι οι επόμενες λεπτομέρειες που θα πρέπει να έχετε διαθέσιμες. Η εύρεση ενός καλού δικηγόρου ποινικής υπεράσπισης στο εύρος τιμών σας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αξιολογήσετε τους διάφορους δικηγόρους. Το ιστορικό του δικηγόρου, όπως η καταγωγή του, το μορφωτικό υπόβαθρο και ο τομέας δικαίου στον οποίο ο δικηγόρος ειδικεύεται στην εκπροσώπηση θα σας βοηθήσουν να λάβετε την τελική απόφαση.

Οι τύποι υποθέσεων όπως η διάρρηξη, ο βιασμός ή ο φόνος που έχει κερδίσει ή πολεμήσει ο δικηγόρος υπεράσπισης στο παρελθόν είναι σημαντικοί για την εύρεση ενός ποινικολόγου που ταιριάζει στην κατάστασή σας. Ο δικηγόρος θα πρέπει επίσης να είναι ικανός σε νομικά επιχειρήματα και γλώσσα. Το κόστος για την υπεράσπιση του δικηγόρου ποινικού δικαίου είναι η τελική εκτίμηση. Η συνολική υπόθεση και το ποσοστό που χρεώνει συνήθως ο δικηγόρος θα επηρεάσει τις αμοιβές που χρεώνεστε για την υπεράσπιση. Μπορείτε να ψάξετε και τοπικά όπως δικηγόροι Γλυφάδα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να σας διορίσει το δικαστήριο δικηγόρο υπεράσπισης, εάν δεν είστε οικονομικά σε θέση να καλύψετε τη δική σας υπεράσπιση. Η εύρεση ενός καλού δικηγόρου ποινικής υπεράσπισης μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που βρίσκεται ανάμεσα σε εσάς και την τιμωρία για ένα έγκλημα που δεν διαπράξατε. Η φύση του εγκλήματος για το οποίο κατηγορείστε, το υπόβαθρο του δικηγόρου και η οικονομική σας κατάσταση θα επηρεαστούν κατά τον καθορισμό του δικηγόρου που θα χρησιμοποιήσετε για την υπεράσπισή σας.

Διαβάστε:  Αναβολή δίκης & Αμοιβή δικηγόρου

Θα πρέπει να κάνετε ερωτήσεις στον δικηγόρο που πρόκειται να σας εκπροσωπήσει, όπως πού σπούδασε, πόσες υποθέσεις σαν τη δική σας έχουν αναλάβει και το σημαντικότερο πόσες έχουν κερδίσει. Θα θελήσετε επίσης να μάθετε εάν είχαν υποβληθεί καταγγελίες εναντίον τους κατά τη διάρκεια της δικηγορικής τους σταδιοδρομίας.

2 thoughts on “Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός ποινικολόγου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Καλέστε μας