Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Ποινικολόγοι Αθήνα Μπούρας και Συνεργάτες

Ποινικολόγοι Αθήνα

Όταν αναζητήσει ένας πελάτης δικηγόρο ποινικού δικαίου ψάχνει ποινικολόγο στην Αθήνα με εμπειρία. Χρειάζεται ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα που μπορεί να παρέχει συνεχή νομική υποστήριξη για την υπόθεση του. Η αντιμετώπιση της κάθε υπόθεσης είναι για εμάς ευθύνη. Αναλύουμε την υπόθεση σας και είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Ως κορυφαίοι ποινικολόγοι στην Αθήνα, εξασφαλίζουμε για εσάς ότι θα έχετε μια υψηλών προδιαγραφών νομική υπεράσπιση.

Ποινικολόγοι Αθήνα με συνεχή νομική υποστήριξη

Το ποινικό δίκαιο είναι ο κλάδος του δικαίου που ορίζει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες η Πολιτεία επιβάλλει ποινές και μέτρα ασφαλείας. Ο σκοπός του ποινικού δικαίου είναι διπλός: αφενός προστατεύει, με όπλο τις ποινές, θεμελιώδεις αξίες της κοινωνίας, απολύτως απαραίτητες για την ομαλότητα της συμβίωσης και την επίτευξη της κοινωνικής ειρήνης, αφετέρου εξασφαλίζει τις ατομικές ελευθερίες περιορίζοντας την κρατική αυθαιρεσία.

Ο νομοθέτης επιτρέπεται να απειλεί την επιβολή ποινής μόνο όταν είναι κοινωνικώς αναγκαία και απαραίτητη για την συλλογική ελευθερία και ευημερία. Ποινή είναι το κακό που προβλέπεται από τον νόμο και επιβάλλεται από τον ποινικό δικαστή, σύμφωνα με ορισμένη διαδικασία, κατά του δράστη ορισμένης αδικοπραγίας και εξαιτίας αυτής ως εκδήλωση ιδιαίτερης αποδοκιμασίας αυτού από την έννομη τάξη.

Όταν ένας πελάτης αναζητήσει ποινικολόγοι Αθήνα, χρειάζεται ένα δικηγορικό γραφείο που θα είναι δίπλα του σε κάθε ανησυχία που έχει ανάγκη. Η αξιοποίηση των γνώσεων που διαθέτουν οι δικηγόροι μας είναι το σημείο κλειδί για την επίλυση της υπόθεσης σας.

Αναμφισβήτητα, μια ποινική υπόθεση αποδεικνύεται πάντα εξαιρετικά σοβαρή και ψυχοφθόρα διαδικασία τόσο για τον κατηγορούμενο όσο και για τον πολιτικώς ενάγοντα.

Ο κατηγορούμενος αφενός καλείται να διαβεί τον επίμοχθο δρόμο της απόδειξης της αθωότητάς του, ο πολιτικώς ενάγων αφετέρου οφείλει να υποστηρίξει και να τεκμηριώσει την κατηγορία του. Για τον λόγο αυτόν, η παρουσία ενός έμπειρου δικηγόρου ποινικού δικαίου σε κάθε ποινική διαδικασία αποτελεί παράγοντα καθοριστικής σημασίας για την έκβαση της υπόθεσης. Το επαγγελματικό μας προφίλ και η αξιοπιστία του γραφείου μας είναι η λεπτομέρεια που μας ξεχωρίζει.

Δικηγόρος ποινικού δικαίου με το αίσθημα της ευθύνης

Θεμελιώδης αρχή του ποινικού δικαίου αποτελεί το τεκμήριο αθωότητας και το δικαίωμα υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Ως ποινικολόγοι Αθήνα πιστεύουμε βαθιά σε αυτό, ούτως ώστε χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας, να εξαντλήσουμε από κοινού κάθε δυνατό περιθώριο απόδειξης.

Από την πρώτη στιγμή της ανάθεσης της υπόθεσής σας στο δικηγορικό μας γραφείο έως το τέλος θέτουμε ως απόλυτη υποχρέωσή μας, νομική και ηθική, να σταθούμε αρωγοί σε κάθε στάδιο, να επωμιστούμε το βάρος και να σας καθοδηγήσουμε ορθά μέχρι την επίτευξη θετικής έκβασης για την υπόθεσή σας και εν τέλει της δικαίωσης.

Κάθε υπόθεση χρίζει εξατομικευμένης προσέγγισης από τους έμπειρους δικηγόρους του γραφείου μας. Πραγματοποιούμε ενδελεχή ανάλυση και αξιολόγηση όλων των παραμέτρων για να προσφύγουμε στην υπεράσπιση του πελάτη μας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σημείο, διαδικασία και υποστήριξη που θα χρειαστείτε για την υπόθεση που μας έχει ανατεθεί. Τα ποινικά εγκλήματα όπως και η υποστήριξη κατηγορίες σε ποινικά είναι από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει τόσο ο πελάτης όσο και ο δικηγόρος.

Δικηγόρος και συνήγορος Ποινικών Υποθέσεων στην Αθήνα

Αν και υπάρχουν πολλά επαγγελματικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν γράψετε ποινικολόγοι Αθήνα, ο χαρακτήρας του θα πρέπει επίσης να επηρεάζει την απόφασή σας. Βρείτε κάποιον που να είναι αξιόπιστος και να σας κάνει να νιώθετε άνετα. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι επίσης σημαντικός. Ένας δικηγόρος που θα εργαστεί σκληρά για εσάς, θα ασκήσει καλή κρίση και θα είναι διεξοδικός και προσεκτικός στη διαδικασία, γεγονός που το καθιστά ένα πολύτιμο πλεονέκτημα.

Ποινικολόγοι Αθήνα με 30 χρόνια εμπειρίας

Το δικηγορικό μας γραφείο διαθέτει τριανταετή εμπειρία στον τομέα του ποινικού δικαίου, καθώς τα ιδρυτικά του μέλη αποτελούν δικηγόροι απόλυτα εξειδικευμένοι ποινικολόγοι στην Αθήνα με καθημερινή ενεργή παρουσία στις δικαστικές αίθουσες έχοντας επιτύχει συντριπτικό ποσοστό επιτυχίας με δημοσιευμένες αποφάσεις υπέρ των εντολέων μας. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τους κυριότερους τομείς δραστηριότητας μας στο ποινικό δίκαιο:

• – Σύνταξη και κατάθεση δικογράφων

• – Προανακριτική και ανακριτική διαδικασία

• – Παράσταση στα δικαστικά συμβούλια

• – Παράσταση στην δίκη σε πρώτο και δεύτερο βαθμό

• – Αίτηση Αναιρέσεως στον Άρειο Πάγο

• – Αυτόφωρο Αδίκημα

• – Πλαστογραφία

• – Συκοφαντική Δυσφήμηση

• – Απάτη

• – Κλοπή

• – Ληστεία

• – Σωματική Βλάβη

• – Παραβίαση του Ν. 4678/2020 περί όπλων

• – Παραβίαση του Ν. 4139/2013 περί ναρκωτικών

• – Βιασμός

• – Ανθρωποκτονία

Είμαστε στην διάθεσή σας 24/7 για οποιαδήποτε τηλεφωνική πληροφορία ή καθοδήγηση χρειαστείτε και στο δικηγορικό μας γραφείο κατόπιν ραντεβού. Οι καλύτεροι ποινικολόγοι στην Αθήνα με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης για την δική σας υπόθεση. Να θυμάστε ότι ο δικηγόρος ποινικολόγος πρέπει και να διαθέτει άριστη γνώση του νόμο, των αλλαγών και του νομικού πλαισίου. Η γνώση είναι η βάση για να μπορέσετε να βρείτε λύση στην δική σας υπόθεση. Τα ποινικά αδικήματα είναι ιδιαίτερα και χρίζουν αντιμετώπισης από εξειδικευμένα δικηγορικά γραφεία.

Δικηγορικό Γραφείο Μπούρα και Συνεργατών Σόλωνος 121, Αθήνα 10678 6934104495- 210 3305170

Υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα:

 

Καλέστε μας