Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δικηγόρος Φορολογικού Δικαίου

δικηγόρος φορολογικού δικαίου

Το φορολογικό δίκαιο είναι ένας τομέας δικαίου που απαιτεί γνώση, εμπειρία και μεγάλη προσοχή στις διαδικασίες. Ο δικηγόρος φορολογικού δικαίου στην Αθήνα πρέπει να γνωρίζει τους νόμους, για να μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη του σε κάθε βήμα που θέλει να κάνει. Όταν ένας άνθρωπος αναζητήσει φορολογικό δίκαιο δικηγόροι, θέλει να βρει ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα που θα του λύσει όλα τα ζητήματα που τον απασχολούν.

Ενώ η γνώση των διαφόρων συνιστωσών της φορολογικής νομοθεσίας είναι απαραίτητη για τον δικηγόρο φορολογικού δικαίου, πρέπει να αναπτυχθεί ένας τομέα εξειδίκευσης σε θέματα φορολογίας, τον εταιρικό φόρο (ο οποίος μπορεί να υποδιαιρεθεί περαιτέρω σε εταιρική σύσταση, αναδιοργανώσεις κ.λπ.), φόρος εταιρικής σχέσης, φόρος δώρων και περιουσίας και, ο τομέας που αγγίζει όλους μας, φόρος εισοδήματος.

Εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας σε διάφορους τομείς πρακτικής, σε παροχή συμβουλών/διάρθρωση συμφωνιών, φορολογικό σχεδιασμό για όλους τους τύπους ατομικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων όπως και σχεδιασμό ακινήτων. Το να είσαι δικηγόρος φορολογικού δικαίου είναι ευθύνη και τι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά!

Πως μπορεί να σας βοηθήσει ο δικηγόρος φορολογικού δικαίου

Οι δικηγόροι φορολογικού δικαίου Μπούρας και Συνεργάτες διαχειρίζονται υποθέσεις, με τις τελευταίες αλλαγές και εξελίξεις στη φορολογική νομοθεσία. Πραγματοποιούν πολύωρα ραντεβού και συναντήσεις, λόγω του ελέγχου των γνωστοποιήσεων και της ανάλυσης των λογαριασμών συναλλαγών.

Στη συνέχεια, οι δικηγόροι πρέπει να διαδραματίσουν εξέχοντα ρόλο στην ανάπτυξη νέων αποτελεσματικών δομών, ώστε να χειρίζονται νέες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.

Ορισμένοι οργανισμοί με προβλήματα πολιτικής ζητούν από τους δικηγόρους βοήθεια στην δημιουργία των προτεινόμενων κανονισμών. Αυτό πρέπει να είναι σύμφωνο με τυχόν πρόσφατους κυβερνητικούς κανονισμούς για την αποφυγή επιπλοκών.

Γιατί να επιλέξετε το δικηγορικό γραφείο φορολογικού δικαίου Μπούρας και Συνεργάτες

Το γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες είναι μια κορυφαία δικηγορική εταιρεία φορολογικού δικαίου που παρέχει στρατηγικές λύσεις που επιλύουν περίπλοκα και απαιτητικά ζητήματα φορολογικής νομοθεσίας. Οι δικηγόροι μας συμβουλεύουν μεμονωμένους φορολογούμενους και επιχειρήσεις στην Αθήνα που ασχολούνται με ευαίσθητες, υψηλού κινδύνου, αστικές και ποινικές διαμάχες και διαφορές φορολογικού δικαίου. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρουν τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για την επιτυχή επίλυση των διαφορών τους σχετικά με το φορολογικό δίκαιο.

Oι επαγγελματίες νομικοί μας αντιπροσωπεύουν πελάτες σε όλη την Αθήνα. Οι φορολογικοί δικηγόροι στο γραφείο μας χειρίζονται ένα πλήρες φάσμα επιχειρηματικών, ποινικών και φορολογικών διαφωνιών και διαφορών. Εκπροσωπούμε μεμονωμένους φορολογούμενους και επιχειρήσεις τόσο σε συνήθη όσο και σε περίπλοκα φορολογικά ζητήματα.

Σε ποια σημεία δίνουμε έμφαση

Οι επαγγελματίες νομικοί στο γραφείο μας προσφέρουν αξιόπιστες συμβουλές και νομική εκπροσώπηση σε μια διαφορετική βάση πελατών, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων φορολογουμένων, ιδιωτών υψηλής καθαρής αξίας, μικρών και μεσαίων εταιρειών, τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, συνεργασιών και άλλων οντοτήτων στην Αθήνα. Ενώ επικεντρωνόμαστε στην επίλυση φορολογικών αντιπαραθέσεων γρήγορα και χωρίς την ανάγκη δικαστικών διαφορών, όταν δεν μπορεί να επιτευχθεί η κατάλληλη λύση, εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των πελατών μας σε όλα τα στάδια της δικαστικής διαδικασίας. Ο δικηγόρος φορολογικού δικαίου είναι ο άνθρωπος και επαγγελματίας που θα σας βρει λύσεις ακόμα και στο πιο δύσκολο ζήτημα.

Οι δικηγόροι φορολογικού δικαίου Μπούρας και Συνεργάτες έχουν πάνω από τριάντα χρόνια συλλογική εμπειρία εκπροσωπώντας πελάτες που αντιμετωπίζουν περίπλοκα και ευαίσθητα προβλήματα φορολογικής νομοθεσίας.

Δικηγόροι φορολογικών υποθέσεων με ευθύνη και συνέπεια

Οι δικηγόροι φορολογικού δικαίου μπορούν να εκπροσωπούν άτομα, επιχειρήσεις, εταιρείες. Συμβουλεύουν τους ανθρώπους πώς να αποφύγουν, να ελαχιστοποιήσουν ή να πληρώσουν νόμιμα για τυχόν κυρώσεις που μπορεί να υποστούν λόγω ακατάλληλης είσπραξης φόρων εισοδήματος ή ομοσπονδιακών και κρατικών φόρων. Παρέχουν στους πελάτες τους συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη φορολογική νομοθεσία, η οποία μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για μια συγκεκριμένη μεμονωμένη περίπτωση.

Γιατί να επιλέξετε δικηγόρο με ειδίκευση στα φορολογικά ζητήματα

O δικηγόρος φορολογικού δικαίου μπορεί επίσης να σας βοηθήσει παρέχοντάς σας πραγματικά ολοκληρωμένες συμβουλές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι έμπειροι σε θέματα που αφορούν φορολογικούς νόμους. Ένας δικηγόρος με ειδικότητα στα φορολογικά, θα μπορεί να σας δώσει συμβουλές σχετικά με διάφορα νομικά μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να λύσετε προβλήματα. Ένας λογιστής μπορεί να σας βοηθήσει μόνο όσον αφορά τον καθορισμό του προϋπολογισμού σας ή τον υπολογισμό των φόρων σας, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύ λίγη βοήθεια σχετικά με τον τρόπο επίλυσης των φορολογικών σας προβλημάτων. Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος, μπορεί να σας δείξει πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε θέματα που δεν λύνονται με ευκολία. Μπορεί να σας βοηθήσει δίνοντάς σας διάφορες συμβουλές για το πώς να συμβιβαστείτε και να καταλήξετε να πληρώσετε πολύ λιγότερα από ό,τι πιστεύετε.

Οι φορολογικοί δικηγόροι μπορούν επίσης να συμβουλεύουν τους ανθρώπους σχετικά με τις επιπτώσεις των φόρων της πολιτείας, οι οποίοι μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στα οικονομικά μιας επιχείρησης ή να προκαλέσουν προβλήματα στην πληρωμή μισθοδοσίας, ασφαλίστρων και άλλων εξόδων.

Ο δικηγόρος φορολογικού δικαίου θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε πλήρη γνώση και υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε αναλυτικά την δική σας υπόθεση.

Καλέστε μας