Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πως να βρείτε έναν καλό δικηγόρο οικογενειακού δικαίου

πως να βρειτε καλο δικηγορο
Δικηγορικό Γραφείο

Λαμβάνοντας υπόψη την ευρέως διαδεδομένη πικρή εμπειρία των ανθρώπων που κατευθύνονται προς τον συζυγικό χωρισμό, θα πρέπει να κρατήσετε όλα τα συναισθήματά σας σε ένα ξεχωριστό κουτί και να ετοιμαστείτε να προσεγγίσετε τον πιο κατάλληλο δικηγόρο οικογενειακού δικαίου.

Χρησιμοποιήστε όλα τα εργαλεία που έχετε στη διάθεση σας

Ένα σημαντικό ποσοστό γάμων, καταλήγουν σε διαζύγιο. Ως εκ τούτου, η εύρεση εύκολων και αποτελεσματικών συστάσεων από τα μέλη της οικογένειάς σας, τους συνεργάτες και τους γείτονές σας δεν είναι μεγάλο ζήτημα. Οι έτοιμες συστάσεις είναι, στην ουσία, τα πιο επιλεγμένα μέσα για να προσεγγίσετε έναν αξιόπιστο και κατάλληλο δικηγόρο οικογενειακού δικαίου. Οι πηγές στο διαδίκτυο είναι εξαιρετικές. Ωστόσο, δεν προκαλεί έκπληξη το να τα βρείτε παραπλανητικές πληροφορίες. Κάνοντας έναν διασταυρούμενο έλεγχο με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Linkedin, μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες του ιστορικού ενός επαγγελματία, τη διάρκεια της εμπειρίας, τις κριτικές και τη λίστα των ακολούθων. Κάντε σύντομη λίστα της επιλογής σας ανάλογα με τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό σας και ξεκινήστε.

Κατανοήστε την ικανότητα του δικηγόρου

Σε αντίθεση με τους δικηγόρους επιχειρήσεων, φορολογικών ή ποινικών υποθέσεων, ένας δικηγόρος οικογενειακού δικαίου στην Αθήνα, θα πρέπει να είναι ευαίσθητος, φιλικός και κάποιος με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε θέματα σχετικά με την επιθετικότητα του συζύγου σας, πρώην σε θέματα επιμέλειας ή διατροφής.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Επαγγελματικός κώδικας: Αν και δεν είναι η δουλειά τους να ακούν τη μακροσκελή ιστορία ή την απογοήτευσή σας, ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν σπουδαία στοιχεία για να εδραιώσουν τον ισχυρισμό ή την κατάστασή σας. Επομένως, καθώς θα πρέπει να είστε ακριβείς, περιεκτικοί και προετοιμασμένοι με τα σημεία που θα συζητηθούν. Ένας δικηγόρος οικογενειακού δικαίου, που εργάζεται για λογαριασμό σας για ένα διαζύγιο θα πρέπει να έχει το χρόνο και την ηρεμία να ακούσει προσεκτικά τις καταστάσεις και τις ανάγκες σας. Μπορεί να μην συμφωνούν με όλα τα σημεία σας, κάτι που είναι σίγουρα καλό σημάδι του επαγγελματισμού τους.

Διαβάστε:  Πλαστογραφία

Βέβαιος και Έμπειρος: Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι κάθε υπόθεση διαζυγίου ξεχωρίζει για τη μοναδικότητά της, ενώ ένας έμπειρος δικηγόρος οικογενειακού δικαίου είναι αυτός που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την υπόθεση, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκη είναι η φύση της. Δεύτερον, η αποτελεσματική επίλυση για την επιμέλεια των παιδιών, τη στήριξη του συζύγου ή την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων είναι ένα βασικό μέρος της. Προσπαθήστε να καταλάβετε πόσο έμπειρος είναι ο δικηγόρος για να λύσει το θέμα. Αν νιώθει ανέτοιμος, δεν είναι το κατάλληλο άτομο για εσάς.

Γενικός Δικηγόρος ή Εξειδικευμένος: Θα βρείτε πολλές δικηγορικές εταιρείες που υπερηφανεύονται για την τεχνογνωσία τους να εργάζονται σε ποινικές υποθέσεις, επιχειρηματικούς και οικογενειακούς νόμους. Εσάς αυτό που σας απασχολεί είναι να βρείτε ειδικό και όχι γενικό δικηγόρο. Έτσι, περιορίζοντας την επιλογή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο δικηγόρο στο οιγενειακό δίκαιο, ο οποίος μπορεί να σας δώσει τη σωστή λύση και να αναλάβει την υπόθεσή σας για ένα αποτέλεσμα.

Η επιλογή ενός καλά προετοιμασμένου οικογενειακού δικηγόρου με νομικούς βοηθούς, έγγραφα και υπαλλήλους αρχειοθέτησης είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή από το να βρείτε κάποιον αποδιοργανωμένο και αποσπασμένο με πολλές δραστηριότητες.

Δικηγόρος Οικογενειακού Δικαίου

Εμπειρογνωμοσύνη σε διακανονισμούς και δικαστικές υποθέσεις

Όταν πρόκειται για διαζύγιο, όταν θέλετε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα, έχετε δύο επιλογές. Το ένα είναι αμοιβαίος/ συνδυασμένος διακανονισμός ενώ ο δεύτερος είναι δικαστική υπόθεση. Για νιόπαντρο ζευγάρι χωρίς παιδιά ή περιουσιακά στοιχεία, ο αμοιβαίος διακανονισμός είναι μια ιδανική επιλογή, ενώ μπορείτε να σκεφτείτε τον κοινό διακανονισμό, όπου ο δικηγόρος κάθεται με τον δικηγόρο του συζύγου σας και κάνει διακανονισμό. Η διαπραγμάτευση και η διευθέτηση μεταξύ πρώην συζύγων είναι ένας φθηνότερος, ταχύτερος και ασφαλής τρόπος για να μείνετε μακριά από ανεπιθύμητες διαδικασίες. Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν άφθονες υποθέσεις διαζυγίου που οδηγούνται σε δικαστική προσφυγή μετά από μερικά χρόνια αμοιβαίας διευθέτησης. Έτσι,αναζητήστε έναν δικηγόρο που είναι εξίσου ειδικός ως διαπραγματευτής.

Διαβάστε:  Συναινετικό Διαζύγιο Κόστος και Έξοδα

Επιλέξτε τον σωστό δικηγόρο

Με τις απαραίτητες έρευνες για τους δικηγόρους που έχετε επιλέξει, τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε την πρόσληψη ποιος δικηγόρος θα σας έκανε να νιώθετε ικανοποιημένοι, άνετοι και σίγουροι για την ευχάριστη έκβαση της υπόθεσης. Λάβετε υπόψη ότι η αποφυγή των δικηγόρων που μιλούν για «εγγυημένα αποτελέσματα» είναι πολύ λογική και οι πραγματικοί νικητές δεν χρειάζεται να πιέζουν τους πελάτες να τους προσλάβουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Καλέστε μας