Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Archives: Services

Όταν αναζητήσει ένας πελάτης δικηγόρο ποινικού δικαίου ψάχνει ποινικολόγο στην Αθήνα με εμπειρία. Χρειάζεται ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα που μπορεί να παρέχει συνεχή νομική υποστήριξη για την υπόθεση του. Η αντιμετώπιση της κάθε υπόθεσης είναι για εμάς ευθύνη. Αναλύουμε την υπόθεση σας και είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Ως κορυφαίοι ποινικολόγοι στην Αθήνα, εξασφαλίζουμε για εσάς ότι θα έχετε μια υψηλών προδιαγραφών νομική υπεράσπιση.

Ποινικολόγοι Αθήνα με συνεχή νομική υποστήριξη

Το ποινικό δίκαιο είναι ο κλάδος του δικαίου που ορίζει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες η Πολιτεία επιβάλλει ποινές και μέτρα ασφαλείας. Ο σκοπός του ποινικού δικαίου είναι διπλός: αφενός προστατεύει, με όπλο τις ποινές, θεμελιώδεις αξίες της κοινωνίας, απολύτως απαραίτητες για την ομαλότητα της συμβίωσης και την επίτευξη της κοινωνικής ειρήνης, αφετέρου εξασφαλίζει τις ατομικές ελευθερίες περιορίζοντας την κρατική αυθαιρεσία.

Ο νομοθέτης επιτρέπεται να απειλεί την επιβολή ποινής μόνο όταν είναι κοινωνικώς αναγκαία και απαραίτητη για την συλλογική ελευθερία και ευημερία. Ποινή είναι το κακό που προβλέπεται από τον νόμο και επιβάλλεται από τον ποινικό δικαστή, σύμφωνα με ορισμένη διαδικασία, κατά του δράστη ορισμένης αδικοπραγίας και εξαιτίας αυτής ως εκδήλωση ιδιαίτερης αποδοκιμασίας αυτού από την έννομη τάξη.

Όταν ένας πελάτης αναζητήσει ποινικολόγοι Αθήνα, χρειάζεται ένα δικηγορικό γραφείο που θα είναι δίπλα του σε κάθε ανησυχία που έχει ανάγκη. Η αξιοποίηση των γνώσεων που διαθέτουν οι δικηγόροι μας είναι το σημείο κλειδί για την επίλυση της υπόθεσης σας.

Αναμφισβήτητα, μια ποινική υπόθεση αποδεικνύεται πάντα εξαιρετικά σοβαρή και ψυχοφθόρα διαδικασία τόσο για τον κατηγορούμενο όσο και για τον πολιτικώς ενάγοντα.

Ο κατηγορούμενος αφενός καλείται να διαβεί τον επίμοχθο δρόμο της απόδειξης της αθωότητάς του, ο πολιτικώς ενάγων αφετέρου οφείλει να υποστηρίξει και να τεκμηριώσει την κατηγορία του. Για τον λόγο αυτόν, η παρουσία ενός έμπειρου δικηγόρου ποινικού δικαίου σε κάθε ποινική διαδικασία αποτελεί παράγοντα καθοριστικής σημασίας για την έκβαση της υπόθεσης. Το επαγγελματικό μας προφίλ και η αξιοπιστία του γραφείου μας είναι η λεπτομέρεια που μας ξεχωρίζει.

Δικηγόρος ποινικού δικαίου με το αίσθημα της ευθύνης

Θεμελιώδης αρχή του ποινικού δικαίου αποτελεί το τεκμήριο αθωότητας και το δικαίωμα υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Ως ποινικολόγοι Αθήνα πιστεύουμε βαθιά σε αυτό, ούτως ώστε χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας, να εξαντλήσουμε από κοινού κάθε δυνατό περιθώριο απόδειξης.

Από την πρώτη στιγμή της ανάθεσης της υπόθεσής σας στο δικηγορικό μας γραφείο έως το τέλος θέτουμε ως απόλυτη υποχρέωσή μας, νομική και ηθική, να σταθούμε αρωγοί σε κάθε στάδιο, να επωμιστούμε το βάρος και να σας καθοδηγήσουμε ορθά μέχρι την επίτευξη θετικής έκβασης για την υπόθεσή σας και εν τέλει της δικαίωσης.

Κάθε υπόθεση χρίζει εξατομικευμένης προσέγγισης από τους έμπειρους δικηγόρους του γραφείου μας. Πραγματοποιούμε ενδελεχή ανάλυση και αξιολόγηση όλων των παραμέτρων για να προσφύγουμε στην υπεράσπιση του πελάτη μας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σημείο, διαδικασία και υποστήριξη που θα χρειαστείτε για την υπόθεση που μας έχει ανατεθεί. Τα ποινικά εγκλήματα όπως και η υποστήριξη κατηγορίες σε ποινικά είναι από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει τόσο ο πελάτης όσο και ο δικηγόρος.

Δικηγόρος και συνήγορος Ποινικών Υποθέσεων στην Αθήνα

Αν και υπάρχουν πολλά επαγγελματικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν γράψετε ποινικολόγοι Αθήνα, ο χαρακτήρας του θα πρέπει επίσης να επηρεάζει την απόφασή σας. Βρείτε κάποιον που να είναι αξιόπιστος και να σας κάνει να νιώθετε άνετα. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι επίσης σημαντικός. Ένας δικηγόρος που θα εργαστεί σκληρά για εσάς, θα ασκήσει καλή κρίση και θα είναι διεξοδικός και προσεκτικός στη διαδικασία, γεγονός που το καθιστά ένα πολύτιμο πλεονέκτημα.

Ποινικολόγοι Αθήνα με 30 χρόνια εμπειρίας

Το δικηγορικό μας γραφείο διαθέτει τριανταετή εμπειρία στον τομέα του ποινικού δικαίου, καθώς τα ιδρυτικά του μέλη αποτελούν δικηγόροι απόλυτα εξειδικευμένοι ποινικολόγοι στην Αθήνα με καθημερινή ενεργή παρουσία στις δικαστικές αίθουσες έχοντας επιτύχει συντριπτικό ποσοστό επιτυχίας με δημοσιευμένες αποφάσεις υπέρ των εντολέων μας. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τους κυριότερους τομείς δραστηριότητας μας στο ποινικό δίκαιο:

• – Σύνταξη και κατάθεση δικογράφων

• – Προανακριτική και ανακριτική διαδικασία

• – Παράσταση στα δικαστικά συμβούλια

• – Παράσταση στην δίκη σε πρώτο και δεύτερο βαθμό

• – Αίτηση Αναιρέσεως στον Άρειο Πάγο

• – Αυτόφωρο Αδίκημα

• – Πλαστογραφία

• – Συκοφαντική Δυσφήμηση

• – Απάτη

• – Κλοπή

• – Ληστεία

• – Σωματική Βλάβη

• – Παραβίαση του Ν. 4678/2020 περί όπλων

• – Παραβίαση του Ν. 4139/2013 περί ναρκωτικών

• – Βιασμός

• – Ανθρωποκτονία

Είμαστε στην διάθεσή σας 24/7 για οποιαδήποτε τηλεφωνική πληροφορία ή καθοδήγηση χρειαστείτε και στο δικηγορικό μας γραφείο κατόπιν ραντεβού. Οι καλύτεροι ποινικολόγοι στην Αθήνα με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης για την δική σας υπόθεση. Να θυμάστε ότι ο δικηγόρος ποινικολόγος πρέπει και να διαθέτει άριστη γνώση του νόμο, των αλλαγών και του νομικού πλαισίου. Η γνώση είναι η βάση για να μπορέσετε να βρείτε λύση στην δική σας υπόθεση. Τα ποινικά αδικήματα είναι ιδιαίτερα και χρίζουν αντιμετώπισης από εξειδικευμένα δικηγορικά γραφεία.

Δικηγορικό Γραφείο Μπούρα και Συνεργατών Σόλωνος 121, Αθήνα 10678 6934104495- 210 3305170

Υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα:

 

Το Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιρειών καλύπτει κάθε πτυχή μιας επιχείρησης. Από το ξεκίνημά μέχρι τη σύστασή, τη λειτουργία και τη διαχείρισή, μέχρι την αγορά, το κλείσιμο ή την κήρυξη πτώχευσης. Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση ή συμμετέχετε με οποιονδήποτε τρόπο στη λειτουργία της, το επιχειρηματικό δίκαιο κάποια στιγμή θα είναι κάτι που σας αφορά. Το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες στην Αθήνα, αναλαμβάνουν υποθέσεις δικαίου επιχειρήσεων και εταιρειών.

Οι δικηγόροι μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη οντότητα για την επιχείρησή σας. Σας συμβουλεύουμε επίσης σχετικά με τις διάφορες φορολογικές ταξινομήσεις που είναι διαθέσιμες για τη νέα σας επιχείρηση. Η λειτουργία μιας επιχείρησης μπορεί να είναι χρονοβόρα και έτσι οι νομικές διατυπώσεις συχνά παραβλέπονται. Συμβουλεύουμε τακτικά τους πελάτες μας σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία, τον περιορισμό της έκθεσης στην ευθύνη και την αποφυγή διαφορών. 

Γιατί πρέπει να έχετε προτεραιότητα το Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιρειών

Σε ποιους τομείς δραστηριότητας απευθύνεται το επιχειρηματικό δίκαιο;

Το επιχειρηματικό δίκαιο θεσπίζει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν όλες οι επιχειρήσεις και περιλαμβάνει, μεταξύ πολλών άλλων, θέματα όπως:

 • Συμβόλαια
 • Καταπιστεύματα και κτήματα
 • Φόρος εισοδήματος
 • Νομοθεσία περί Αξιών
 • Συντάξεις και Παροχές
 • Δίκαιο Εταιρειών και Οργανισμών Επιχειρήσεων
 • Πνευματική ιδιοκτησία
 • Διαμεσολάβηση και δικαστηριακή στήριξη
 • Ασφαλείς Συναλλαγές
 • Τράπεζες & Οικονομικοί Οργανισμοί
 • Πτώχευση
 • Σύσταση εταιριών
 • Εξαγορές και Συγχωνεύσεις
 • Κοινοπραξίες
 • Συμμόρφωση 
 • Συμβουλευτική

Βοηθάμε τους επιχειρηματίες, τις μικρές επιχειρήσεις, τις μεσαίες επιχειρήσεις και τις μεγάλες εταιρείες να επιτύχουν καλύτερες συμφωνίες, να αναπτυχθούν και να αποφύγουν δικαστικές διαφορές. Είτε είστε επιχειρηματίας είτε επικεφαλής μιας μεγάλης επιχείρησης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας από την ίδρυση ή την εξαγορά μιας εταιρείας μέσω μιας επιτυχημένης πώλησης ή διαδοχής. Ως δικηγόροι δικηγόροι στο δίκαιο επιχειρήσεων και εταιρειών, μπορούμε να βελτιώσουμε την αξία των συμφωνιών σας, να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε δαπανηρά λάθη και να διατηρήσετε και να βελτιώσετε τη ζωή της εταιρείας σας.

Ποια είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε κατά τη δημιουργία μιας επιχείρησης;

Αρχικά, θα πρέπει να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το είδος της επιχείρησης που θέλετε να ιδρύσετε.

Οι υπάλληλοί σας είναι η ουσία της επιχείρησής σας. Η διασφάλιση της ασφάλειάς τους πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας, αλλά θα πρέπει επίσης να εξοικειωθείτε με οτιδήποτε σχετίζεται με την πρόσληψη και την απόλυσή, την πληρωμή τους και την παρακράτηση των κατάλληλων ποσών φόρων. Επίσης, εάν ένας υπάλληλος δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, θα πρέπει να γνωρίζετε τις νομικές επιλογές σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθίσταται ζωτικής σημασίας η θέσπιση πρωτοκόλλων και η υπογραφή συμβάσεων που θα διευκρινίζουν τους μηχανισμούς που θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που η απόλυσή τους καταστεί αναγκαιότητα.

Γιατί είναι σημαντικό το Δίκαιο Εταιρειών Επιχειρήσεων;

Κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης θα πρέπει να έχει βασικές γνώσεις και κατανόηση του επιχειρηματικού δικαίου. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν καλύτεροι στη λήψη αποφάσεων, στον ορισμό της αποδεκτής ή της μη αποδεκτής συμπεριφοράς, θα γνωρίζουν πώς να προστατεύουν τους υπαλλήλους και τους πελάτες τους και θα είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μηχανισμούς για την επίλυση διαφορών.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι συμβάσεις θα εμπλέκονται σε πολλές πτυχές της επιχείρησής σας, είτε τις χρειάζεστε με συνεργάτες, υπαλλήλους ή πελάτες. Υπάρχει πάντα μια μεγάλη ποικιλία νομικών ζητημάτων που προκύπτουν στην καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης. Συνεργαζόμενοι με έναν δικηγόρο επιχειρήσεων θα νιώθετε ασφάλεια και θα σας επιτρέψετε να αισθάνεστε πιο άνετα όταν πρόκειται να λάβετε αποφάσεις. Θα έχετε επίσης έναν αξιόπιστο σύμβουλο όταν πρόκειται να εντοπίσετε πιθανά νομικά προβλήματα. Θα μπορείτε επίσης να κατανοήσετε το δικαίωμα της επιχείρησής σας έναντι άλλων επιχειρήσεων ή ιδιωτών.

Επιχειρηματικά συμβόλαια και συμφωνίες

Τα επιχειρηματικά συμβόλαια μπορεί να είναι το πιο σημαντικό μέρος οποιασδήποτε επιχειρηματικής συναλλαγής ή σχηματισμού. Συμβατικές και επιχειρηματικές διαφορές μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά έξοδα ως αποτέλεσμα επιχειρηματικών διαφορών και αμοιβών δικηγόρου. Οι έμπειροι δικηγόροι μας στο Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιρειών βοηθούν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να προετοιμάσουν, να αναθεωρήσουν και να διαπραγματευτούν γραπτές συμφωνίες.

 • Απάτη από επιχειρηματικό εταίρο
 • Αναθεώρηση συμβάσεων και εμπορικών συμφωνιών
 • Δημιουργία θέσεων απασχόλησης και μη δημοσιοποίηση, συμφωνίες μη ανταγωνισμού
 • Συμβουλευτική για εταιρική διακυβέρνηση
 • Προστασία περιουσιακών στοιχείων πνευματικής ιδιοκτησίας
 • Αναθεωρήσεις δέουσας επιμέλειας

Το φορολογικό δίκαιο είναι ένας τομέας δικαίου που απαιτεί γνώση, εμπειρία και μεγάλη προσοχή στις διαδικασίες. Ο δικηγόρος φορολογικού δικαίου στην Αθήνα πρέπει να γνωρίζει τους νόμους, για να μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη του σε κάθε βήμα που θέλει να κάνει. Όταν ένας άνθρωπος αναζητήσει φορολογικό δίκαιο δικηγόροι, θέλει να βρει ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα που θα του λύσει όλα τα ζητήματα που τον απασχολούν.

Ενώ η γνώση των διαφόρων συνιστωσών της φορολογικής νομοθεσίας είναι απαραίτητη για τον δικηγόρο φορολογικού δικαίου, πρέπει να αναπτυχθεί ένας τομέα εξειδίκευσης σε θέματα φορολογίας, τον εταιρικό φόρο (ο οποίος μπορεί να υποδιαιρεθεί περαιτέρω σε εταιρική σύσταση, αναδιοργανώσεις κ.λπ.), φόρος εταιρικής σχέσης, φόρος δώρων και περιουσίας και, ο τομέας που αγγίζει όλους μας, φόρος εισοδήματος.

Εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας σε διάφορους τομείς πρακτικής, σε παροχή συμβουλών/διάρθρωση συμφωνιών, φορολογικό σχεδιασμό για όλους τους τύπους ατομικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων όπως και σχεδιασμό ακινήτων. Το να είσαι δικηγόρος φορολογικού δικαίου είναι ευθύνη και τι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά!

Πως μπορεί να σας βοηθήσει ο δικηγόρος φορολογικού δικαίου

Οι δικηγόροι φορολογικού δικαίου Μπούρας και Συνεργάτες διαχειρίζονται υποθέσεις, με τις τελευταίες αλλαγές και εξελίξεις στη φορολογική νομοθεσία. Πραγματοποιούν πολύωρα ραντεβού και συναντήσεις, λόγω του ελέγχου των γνωστοποιήσεων και της ανάλυσης των λογαριασμών συναλλαγών.

Στη συνέχεια, οι δικηγόροι πρέπει να διαδραματίσουν εξέχοντα ρόλο στην ανάπτυξη νέων αποτελεσματικών δομών, ώστε να χειρίζονται νέες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.

Ορισμένοι οργανισμοί με προβλήματα πολιτικής ζητούν από τους δικηγόρους βοήθεια στην δημιουργία των προτεινόμενων κανονισμών. Αυτό πρέπει να είναι σύμφωνο με τυχόν πρόσφατους κυβερνητικούς κανονισμούς για την αποφυγή επιπλοκών.

Γιατί να επιλέξετε το δικηγορικό γραφείο φορολογικού δικαίου Μπούρας και Συνεργάτες

Το γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες είναι μια κορυφαία δικηγορική εταιρεία φορολογικού δικαίου που παρέχει στρατηγικές λύσεις που επιλύουν περίπλοκα και απαιτητικά ζητήματα φορολογικής νομοθεσίας. Οι δικηγόροι μας συμβουλεύουν μεμονωμένους φορολογούμενους και επιχειρήσεις στην Αθήνα που ασχολούνται με ευαίσθητες, υψηλού κινδύνου, αστικές και ποινικές διαμάχες και διαφορές φορολογικού δικαίου. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρουν τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους για την επιτυχή επίλυση των διαφορών τους σχετικά με το φορολογικό δίκαιο.

Oι επαγγελματίες νομικοί μας αντιπροσωπεύουν πελάτες σε όλη την Αθήνα. Οι φορολογικοί δικηγόροι στο γραφείο μας χειρίζονται ένα πλήρες φάσμα επιχειρηματικών, ποινικών και φορολογικών διαφωνιών και διαφορών. Εκπροσωπούμε μεμονωμένους φορολογούμενους και επιχειρήσεις τόσο σε συνήθη όσο και σε περίπλοκα φορολογικά ζητήματα.

Σε ποια σημεία δίνουμε έμφαση

Οι επαγγελματίες νομικοί στο γραφείο μας προσφέρουν αξιόπιστες συμβουλές και νομική εκπροσώπηση σε μια διαφορετική βάση πελατών, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων φορολογουμένων, ιδιωτών υψηλής καθαρής αξίας, μικρών και μεσαίων εταιρειών, τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, συνεργασιών και άλλων οντοτήτων στην Αθήνα. Ενώ επικεντρωνόμαστε στην επίλυση φορολογικών αντιπαραθέσεων γρήγορα και χωρίς την ανάγκη δικαστικών διαφορών, όταν δεν μπορεί να επιτευχθεί η κατάλληλη λύση, εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των πελατών μας σε όλα τα στάδια της δικαστικής διαδικασίας. Ο δικηγόρος φορολογικού δικαίου είναι ο άνθρωπος και επαγγελματίας που θα σας βρει λύσεις ακόμα και στο πιο δύσκολο ζήτημα.

Οι δικηγόροι φορολογικού δικαίου Μπούρας και Συνεργάτες έχουν πάνω από τριάντα χρόνια συλλογική εμπειρία εκπροσωπώντας πελάτες που αντιμετωπίζουν περίπλοκα και ευαίσθητα προβλήματα φορολογικής νομοθεσίας.

Δικηγόροι φορολογικών υποθέσεων με ευθύνη και συνέπεια

Οι δικηγόροι φορολογικού δικαίου μπορούν να εκπροσωπούν άτομα, επιχειρήσεις, εταιρείες. Συμβουλεύουν τους ανθρώπους πώς να αποφύγουν, να ελαχιστοποιήσουν ή να πληρώσουν νόμιμα για τυχόν κυρώσεις που μπορεί να υποστούν λόγω ακατάλληλης είσπραξης φόρων εισοδήματος ή ομοσπονδιακών και κρατικών φόρων. Παρέχουν στους πελάτες τους συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη φορολογική νομοθεσία, η οποία μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για μια συγκεκριμένη μεμονωμένη περίπτωση.

Γιατί να επιλέξετε δικηγόρο με ειδίκευση στα φορολογικά ζητήματα

O δικηγόρος φορολογικού δικαίου μπορεί επίσης να σας βοηθήσει παρέχοντάς σας πραγματικά ολοκληρωμένες συμβουλές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι έμπειροι σε θέματα που αφορούν φορολογικούς νόμους. Ένας δικηγόρος με ειδικότητα στα φορολογικά, θα μπορεί να σας δώσει συμβουλές σχετικά με διάφορα νομικά μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να λύσετε προβλήματα. Ένας λογιστής μπορεί να σας βοηθήσει μόνο όσον αφορά τον καθορισμό του προϋπολογισμού σας ή τον υπολογισμό των φόρων σας, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύ λίγη βοήθεια σχετικά με τον τρόπο επίλυσης των φορολογικών σας προβλημάτων. Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος, μπορεί να σας δείξει πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε θέματα που δεν λύνονται με ευκολία. Μπορεί να σας βοηθήσει δίνοντάς σας διάφορες συμβουλές για το πώς να συμβιβαστείτε και να καταλήξετε να πληρώσετε πολύ λιγότερα από ό,τι πιστεύετε.

Οι φορολογικοί δικηγόροι μπορούν επίσης να συμβουλεύουν τους ανθρώπους σχετικά με τις επιπτώσεις των φόρων της πολιτείας, οι οποίοι μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στα οικονομικά μιας επιχείρησης ή να προκαλέσουν προβλήματα στην πληρωμή μισθοδοσίας, ασφαλίστρων και άλλων εξόδων.

Ο δικηγόρος φορολογικού δικαίου θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε πλήρη γνώση και υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε αναλυτικά την δική σας υπόθεση.

Σκέφτεστε να διαπραγματευτείτε τη μείωση του χρέους σας; Μπορεί να θέλετε να το ξανασκεφτείτε. Η πρόσληψη ενός αξιόπιστου δικηγορικού γραφείου ρύθμισης χρεών και δανείων, παρουσιάζει ορισμένα σημαντικά πλεονεκτήματα. Ακολουθούν μερικοί από τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους έχει νόημα η ρύθμιση οφειλών και δανείων από δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα.

Ρύθμιση Οφειλών και Δανείων από εξειδικευμένους δικηγόρους στην Αθήνα

Το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες για διακανονισμούς χρεών είναι κύριοι διαπραγματευτές. Είναι πάντα λογικό να προσλαμβάνεις έναν ειδικό για να γίνει καλά μια δουλειά. Μια καλή δικηγορική εταιρεία διακανονισμού χρεών έχει στο επίκεντρο το συμφέρον σας και όχι των πιστωτών σας. Ένα αξιόπιστο δικηγορικό γραφείο διακανονισμού οφειλών κάνει την διαδικασία ευκολότερη.

Εμπιστεύεστε δικηγόρο για την ρύθμιση του δανείου σας, για να νιώσετε ασφάλεια. Ένας επαγγελματίας δικηγόρος ρύθμισης οφειλών είναι κύριος διαπραγματευτής. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να περιορίσετε το χρέος σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν το χρέος σας δεν έχει ακόμη ξεφύγει από τον έλεγχο, μπορεί ακόμη και να μπορέσετε να το επιλύσετε μόνοι σας. Ωστόσο, μετά από ένα ορισμένο σημείο, όταν έχετε χάσει πληρωμές για έξι μήνες, το να παραδώσετε τα ηνία της διαχείρισης του χρέους σας σε έναν δικηγόρο είναι το λογικό βήμα που πρέπει να κάνετε.

Η διαπραγμάτευση και ο διακανονισμός του χρέους είναι μια μακρά και κουραστική διαδικασία. Μπορεί να χρειαστούν αρκετά χρόνια για να κάνετε ουσιαστική πρόοδο μόνοι σας. Από την άλλη πλευρά, οι δικηγόροι διακανονισμού χρεών και ρύθμισης οφειλών έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να διαπραγματεύονται εκ μέρους σας με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα. Αναπτύσσουν σχέσεις με τους πιστωτές με την πάροδο του χρόνου και καταλαβαίνουν τι χρειάζεστε. Αυτό το βάθος κατανόησης τους βοηθά να εκτιμήσουν γρήγορα ποια είναι η ευκολότερη και αμεσότερη λύση.

Επειδή το δικηγορικό μας γραφείο διαχειρίζεται δεκάδες ανάλογες υποθέσεις, μπορούμε με την εμπειρία μας, να κερδίσουμε καλύτερες συμφωνίες από τους πιστωτές από ό,τι ένας μακροχρόνιος οφειλέτης.  Η πρόσληψη ενός δικηγορικού γραφείο ρύθμισης οφειλών μπορεί να σας απαλλάξει από το σημαντικό άγχος, καθώς οι ειδικοί θα χειριστούν όλη την επικοινωνία, με επαγγελματισμό και ευγένεια, αφήνοντάς σας τη βεβαιότητα ότι τα θέματα αντιμετωπίζονται σωστά.

Η ρύθμιση οφειλών έχει οικονομική λογική

Είναι πιθανό ότι κάποια στιγμή στη ζωή σας, θα μάθατε ότι, εάν θέλετε να κάνετε μια δουλειά σωστά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά. Ο διακανονισμός του χρέους είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να το ξεφορτωθείτε, αλλά δεν μπορεί ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο με ακρίβεια. Ένα αξιόπιστο δικηγορικό γραφείο έχει τα εργαλεία για να επιτύχει αρκετά επωφελείς διακανονισμούς για λογαριασμό σας. Οι ειδικοί δικηγόροι διακανονισμού χρέους έχουν κατά νου τα ενδιαφέροντά σας.

Οι έμπειροι διαπραγματευτές, προσφέρουν τις καλύτερες προσφορές στο συντομότερο χρονικό διάστημα, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για λογαριασμό σας για να ασκήσουν επιρροή, ώστε να αποδεχτούν τους όρους σας. Ταυτόχρονα, φροντίζουν να κατανοούν τι συνεπάγεται η ρύθμιση του χρέους στην περίπτωσή σας. Δημιουργούν εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Ένας καλός δικηγόρος διαχείρισης χρέους προσφέρει υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία διακανονισμού χρέους.

Ως πελάτης, θα πρέπει να λαμβάνετε άμεσες απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σε οποιοδήποτε στάδιο του προγράμματος διακανονισμού.

Η ρύθμιση του χρέους είναι πλήρως διαφανής

Μια σωστή δικηγορική εταιρεία ρύθμισης χρεών επιτρέπει στους πελάτες της να παρακολουθούν στενά την πρόοδό τους. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να δούμε αναλυτικά την δική σας υπόθεση. Να θυμάστε ότι ρύθμιση οφειλών και δανείων είναι για εμάς ευθύνη. Σας διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία που θα μπορούσατε να έχετε. Επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι δικηγόροι μας στην Αθήνα θα αναλάβουν την υπόθεση σας με συνέπεια και άμεσα.

Όταν πρόκειται για την περιουσία ενός ανθρώπου, η πρώτη σκέψη είναι, τι θα έπρεπε πραγματικά να κληροδοτήσει, αλλά και στα χέρια ποιανού θα έπρεπε να καταλήξουν όλα αυτά για τα οποία έχουμε εργαστεί (σκληρά) για να δημιουργήσουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Επομένως, είναι φυσικό να θέλουμε να μάθουμε τι θα συμβεί με όλα τα πράγματα που είναι αγαπητά σε εμάς. Ο δικηγόρος κληρονομικού δικαίου καλείται να λύσει θέματα και προβλήματα πάσης φύσεως. Ερωτήσεις όπως: Τι συμβαίνει, για παράδειγμα, με το σπίτι ή την επιχείρηση κάποιου και ποιος είναι ο κληρονόμος που ορίζει ο νόμος γι’ αυτό; Ποιος έχει επίσης αξιώσεις; Έχετε κάποια ανησυχία στο κληρονομικό δίκαιο; Καλέστε τώρα +210 3305169

Δικηγόρος κληρονομικού δικαίου – Ποια η θέση του και πότε τον χρειάζεστε

Ο δικηγόρος κληρονομικού δικαίου θέτει σε προτεραιότητα να αποτρέψει τις διαμάχες και τις εντάσεις, γι’ αυτό είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι όλοι παίρνουν το μερίδιο που τους αναλογεί. Κάθε άτομο είναι διαφορετικό και το ίδιο είναι και οι ιδέες του για το κτήμα. Ωστόσο, οι πολλές νομικές ρυθμίσεις του κληρονομικού δικαίου συχνά εμποδίζουν τις επιθυμίες ενός ανθρώπου, οι οποίες μερικές φορές είναι δύσκολο να κατανοηθούν.

Για να διασφαλίσουμε ότι η διαθήκη σας πληροί ωστόσο όλες τις νομικές απαιτήσεις, οι δικηγόροι μας για το κληρονομικό δίκαιο στην Αθήνα σας προσφέρουν ακριβώς την επαγγελματική υποστήριξη και συμβουλές που χρειάζεστε για μια νομικά ασφαλή διαθήκη. Θα βρούμε τις απαντήσεις στις συγκεκριμένες ερωτήσεις σας σχετικά με το κληρονομικό δίκαιο. Φυσικά, είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ενεργήσουμε ως εκπρόσωπος σας και να διασφαλίσουμε ότι η τελευταία σας διαθήκη θα εφαρμοστεί όπως επιθυμούσατε κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

Ενεργώντας σωστά ως κληρονόμος – Αποποίηση Κληρονομιάς

Ο θάνατος ενός μέλους της οικογένειας ή στενού φίλου είναι πάντα ένα δραστικό γεγονός. Εάν στη συνέχεια διοριστείτε ως κληρονόμος, αυτό είναι ακόμη πιο αγχωτικό κατά την περίοδο του πένθους, καθώς υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν και ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και θα θέλαμε να σας διευκολύνουμε στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την κληρονομιά, το άνοιγμα της διαθήκης και τη διαίρεση της περιουσίας. Με τον δικηγόρο σας για το κληρονομικό δίκαιο, θα γνωρίζετε πώς λειτουργεί η κατανομή μιας κληρονομιάς, πώς μπορούν να διατεθούν περιουσιακά στοιχεία ή ακίνητη περιουσία και εάν τα χρέη μπορεί επίσης να έχουν κληρονομηθεί.

Θα γνωρίζετε επίσης την προθεσμία για την αποποίηση κληρονομιάς, τι να κάνετε με τους λογαριασμούς του θανόντος, τι συμβαίνει με τα δώρα και πώς λαμβάνονται υπόψη οι προκαταβολές κληρονομιάς κατά τη διαίρεση.

Κληρονομικές διαφορές

Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου είναι ήδη αρκετό βάρος και όταν προστίθενται κληρονομικές διαφορές, δεν είναι μόνο συναισθηματικά μια αγχωτική κατάσταση, αλλά μπορεί επίσης να γίνει δαπανηρή και παρατεταμένη υπό ορισμένες συνθήκες. Για να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση εξαρχής, ο δικηγόρος σας για το κληρονομικό δίκαιο στην Αθήνα μπορεί να σας δείξει πώς να αποτρέψετε μια κληρονομική διαφορά και ποιες δικαστικές και εξωδικαστικές διαδικασίες είναι διαθέσιμες για την επίλυση κληρονομικών διαφορών και να σας υποστηρίξει σε αυτές τις διαδικασίες. Το γραφείο μας είναι πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Έρευνα κληρονομιάς

Μερικές φορές χάνετε ο ένας τον άλλον, ακόμα και σαν οικογένεια. Δεν γνωρίζετε τους πιο στενούς συγγενείς του διαθέτη που έχουν κληρονομήσει κάτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, βοηθάει όταν ένα δικηγορικό γραφείο επιχειρεί να τα βρει διακριτικά και εμπιστευτικά. 

Διαίρεση κληρονομιάς

Μια κοινότητα κληρονόμων δεν μπορεί να συνεχίσει για πάντα, αλλά βρίσκει το τέλος της στη διαίρεση της περιουσίας. Τότε αποφασίζεται ποιος παίρνει την αγαπημένη των γονιών συρταριέρα ή τα ασημένια μαχαιροπίρουνα. Είναι πιο περίπλοκο εάν, για παράδειγμα, ένα ακίνητο αποτελεί μέρος της κληρονομιάς. Γιατί σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δείτε αν αυτός που παίρνει το ακίνητο μπορεί να εξοφλήσει τους άλλους κληρονόμους. Δεν συμβαίνει πάντα ότι υπάρχει επαρκής κληρονομιά για να διασφαλιστεί ότι όλα διανέμονται με τον κατάλληλο τρόπο. Ο δικηγόρος κληρονομικού δικαίου του γραφείου μας αναλαμβάνει με ευθύνη την υπόθεση σας.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να βοηθήσει εάν ένας δικηγόρος βοηθήσει στη σύνταξη των απαραίτητων συμβολαίων. Γιατί η «διαίρεση» είναι ένα ευαίσθητο θέμα που δεν ταιριάζει σε όλους. Επομένως, είναι καλύτερο να τα κανονίσετε όλα επαγγελματικά παρά να μπείτε σε περιττές διαφωνίες.

Κληρονομικό συμβόλαιο

Η σύμβαση κληρονομιάς είναι μια δημόσια συμβολαιογραφική σύμβαση που συνάπτεται μεταξύ του διαθέτη και τουλάχιστον ενός άλλου συμβαλλόμενου μέρους (συνήθως του συζύγου ή/και των νόμιμων κληρονόμων). Ένα συμβόλαιο κληρονομιάς διαφέρει από μια διαθήκη στο ότι όλα τα μέρη στη σύμβαση γνωρίζουν το περιεχόμενο του συμβολαίου κληρονομιάς και επομένως γνωρίζουν αν, πόσο και τι θα κληρονομήσουν. Ο δικηγόρος κληρονομικού δικαίου σας εξασφαλίζει κάθε λεπτομέρεια ότι θα τηρηθεί.

Ένα κληρονομικό συμβόλαιο έχει νόημα εάν, για παράδειγμα, οι σύζυγοι θέλουν να ωφεληθούν αμετάκλητα ο ένας τον άλλον ή ένας κληρονόμος παραιτηθεί οικειοθελώς από την υποχρεωτική μερίδα του/της. Το συμβόλαιο είναι κατάλληλο για παντρεμένα ζευγάρια (με ή χωρίς παιδιά) ή για ζευγάρια που συζούν και μπορεί να ρυθμίσει τη διαδοχή σε οικογενειακές επιχειρήσεις για γενιές.

Προκαταβολή κληρονομιάς

Είναι δυνατό να εκχωρηθούν ορισμένα κληρονομικά τμήματα της μελλοντικής περιουσίας στον νόμιμο κληρονόμο κάποιου κατά τη διάρκεια της ζωής του, η οποία συνήθως αναφέρεται ως προκαταβολική κληρονομιά. Μια τέτοια διαδικασία επιτρέπει στον διαθέτη να βοηθήσει οικονομικά τους απογόνους του εάν είναι απαραίτητο, για παράδειγμα, εάν χρειάζονται υποστήριξη για την αγορά κατοικίας ή κεφάλαιο εκκίνησης για την ίδρυση της δικής τους εταιρείας. Ο δικηγόρος σας για το κληρονομικό δίκαιο στην Αθήνα Μπούρας και Συνεργάτες θα χαρεί να σας συμβουλεύσει ως διαθέτη σχετικά με τον προγραμματισμό και τη διεύθυνση των προκαταβολών κληρονομιών.

Μέριμνα περιουσίας / διαχείριση περιουσίας

Ως διαθέτης, μπορείτε να επηρεάσετε τη διαχείριση της περιουσίας. Αυτό μπορεί να γίνει αφήνοντας οδηγίες για το πώς να χειριστείτε το κτήμα. Ή ορίζοντας εκτελεστή που θα αναλάβει τη φροντίδα της περιουσίας. Εάν δεν υπάρχουν ρυθμίσεις από την πλευρά του διαθέτη, οι κληρονόμοι πρέπει να αποφασίσουν ως κοινότητα τι γίνεται και πώς.

Το θέμα της ευθύνης παίζει ρόλο σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Και, φυσικά, πρέπει επίσης να αποφευχθεί ότι οι μεμονωμένοι κληρονόμοι λαμβάνουν κάτι από την κληρονομιά χωρίς συμφωνία ή κατάσχουν μεμονωμένα αντικείμενα χωρίς αυτό το στοιχείο να έχει προηγουμένως σημειωθεί σε απογραφή. Μιλήστε με έμπειρο δικηγόρο κληρονομικού δικαίου.

Ένα δικηγορικό γραφείο μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι όλα γίνονται δίκαια. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συντάξετε μια απογραφή με όλα τα αντικείμενα και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της περιουσίας. Μετά από αυτό, προκύπτουν πολλά ερωτήματα: Πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι επιπτώσεις του νοικοκυριού; Πόσο γρήγορα πρέπει να εκκενώσει κανείς ένα ακίνητο και να συνεχίσει να το νοικιάζει; Οι Δικηγόροι για Κληρονομικά Θέματα θα σας λύσουν όλους τους προβληματισμούς.

Πώς γράφω μια διαθήκη;

Υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις για μια διαθήκη; Ναι, προκύπτουν μερικές προκαταρκτικές ερωτήσεις εάν θέλετε να διαθέσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία πέρα από τον δικό σας θάνατο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να γράψετε μια διαθήκη με σαφήνεια, δηλαδή να εκχωρήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε πρόσωπα ή ιδρύματα.

Τέλος, κατά τη σύνταξη διαθήκης για μεγαλύτερη περιουσία, είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη ότι τα περιουσιακά στοιχεία μεταβιβάζονται στην επόμενη γενιά δίκαια και λογικά. Αυτό εγείρει επίσης το ερώτημα αν πρέπει να διοριστεί εκτελεστής. Σε όλα αυτά, οι Δικηγόροι για Κληρονομικά Θέματα μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά.

Είναι απαραίτητο να αποφύγετε να κάνετε ανόητα λάθη που θα ακυρώσουν μια καλοπροαίρετη θέληση. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εκχωρήσετε το δικό σας δικαίωμα διάθεσης. Τι μπορείτε να κάνετε; Να κληροδοτήσει το σύνολο ή μέρος των περιουσιακών στοιχείων σε κληρονόμο και να επιβάλει όρους για τη χρήση των περιουσιακών στοιχείων.

Είστε αντιμέτωποι με διαζύγιο ή χωρισμό; Η μετάβαση σε δικηγόρο οικογενειακού δικαίου είναι συχνά δύσκολη, ειδικά όταν αφορά το θέμα της οικογένειας. Όταν πρόκειται για χωρισμό ή διαζύγιο και πιθανώς ένα παιδί μαζί, η απόφαση να πάτε σε δικηγόρο είναι αγχωτική και προκλητική. Συναισθηματικά και οικονομικά η κατάσταση της ζωής αλλάζει. Ως δικηγόροι οικογενειακού δικαίου στην Αθήνα, είμαστε δίπλα σας συμβουλευτικά και επαγγελματικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε και καλύπτουμε τις προσωπικές σας ανάγκες και φόβους.

Ακόμα κι αν τα συναισθήματα είναι υπερβολικά από τη μια πλευρά, είναι λογικό να έρθετε σε επαφή με έναν δικηγόρο οικογενειακού δικαίου πολύ νωρίς. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να περιορίσετε εκ των προτέρων οποιαδήποτε ζημιά στο ελάχιστο. Εάν μπορείτε να αποτρέψετε μια άσχετη διαφωνία, θα γλυτώσετε από πολλές αγχωτικές καταστάσεις. Αντιδρούμε σε κάθε φάση του χωρισμού επαγγελματικά, μελετημένα και συγκεντρωμένα. Έχετε μια ανησυχία στο οικογενειακό δίκαιο; Καλέστε τώρα +210 3305169

Δικηγόρος Οικογενειακού Δικαίου – Ποιος ο ρόλος του

Αν δεν είναι πλέον δυνατό να ζήσετε μαζί, το μόνο που μένει είναι ένα διαζύγιο. Αποφασίσατε να τερματίσετε τον γάμο σας μέσω διαζυγίου; Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δύο επιλογές. Αφενός διαζύγιο με αμοιβαίο αίτημα και αφετέρου διαζύγιο με αντιδικία. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι σύντροφοι στην πρώτη παραλλαγή συμφωνούν στο διαζύγιο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα για υλικά αγαθά και οικονομικά, αυτή η παραλλαγή του διαζυγίου είναι ταχύτερη, ευκολότερη και φθηνότερη. Συχνά, όμως, κάποιοι από τους συζύγους αντιτίθενται στο διαζύγιο.

Στην περίπτωση αυτή, διαζύγιο μπορεί να δηλωθεί μόνο εάν οι σύζυγοι έχουν χωρίσει μεταξύ τους για τουλάχιστον δύο χρόνια. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις και σε αυτή την περίπτωση. Σε περίπτωση σωματικής βίας, για παράδειγμα, η συνέχιση του γάμου είναι παράλογη και μπορεί να λυθεί νωρίτερα. Οι δικηγόροι οικογενειακού δικαίου Μπούρας και Συνεργάτες, θα σας υποστηρίξουν με το διαζύγιο.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματα επιμέλειας, συντήρησης, επιμέλειας ή επίσκεψης; Θα σας παρέχουμε εξειδικευμένη βοήθεια σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς. Εστιάζουμε επίσης σε θέματα όπως η κατανομή περιουσιακών στοιχείων ή το δίκαιο ιδιοκτησίας, στα οποία μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την πολυετή εμπειρία μας. Ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά. Το διαζύγιο γίνεται ακόμη πιο δραματικό όταν εμπλέκονται τα παιδιά. Είναι ακόμη πιο σημαντικό να προστατεύονται τα συμφέροντα των παιδιών. Ο δικηγόρος οικογενειακού δικαίου φροντίζει κάθε λεπτομέρεια.

Οι λύσεις θα πρέπει πάντα να επεξεργάζονται με βάση τις κοινωνικές δεξιότητες και την προσωπική κατάσταση του πελάτη. Σε περίπτωση διαζυγίου εμφανίζονται και οι λεγόμενες παρενέργειες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα σημεία:

 • Διαίρεση του διαμερίσματος
 • Δικαιώματα επιμέλειας και επίσκεψης
 • Παιδική υποστήριξη
 • Κατανομή περιουσιακών στοιχείων

Ως δικηγόροι οικογενειακού δικαίου στην Αθήνα, θα σας βοηθήσουμε να ζητήσετε ένα φιλικό διαζύγιο και να αποτρέψετε παράνομα αιτήματα του αντιδίκου.

Εστίαση στο οικογενειακό δίκαιο

Εάν ο σύντροφός σας διαφεύγει να βρει λύση σε ένα συναινετικό διαζύγιο, εάν θέλετε χωρισμό μόνοι σας (χωρίς απευθείας διαζύγιο) ή εάν ο σύντροφός σας είναι βίαιος, η διαδικασία προστασίας του γάμου βοηθάει πολύ. Κατόπιν αιτήματος ενός συζύγου, το δικαστήριο προστασίας γάμου μπορεί να λάβει μέτρα και να ρυθμίσει τις συνέπειες της χωριστής συμβίωσης. Το αίτημά σας μπορεί να υποβληθεί προφορικά και γραπτά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εκπροσωπηθείτε νόμιμα εάν θέλετε να κινήσετε τέτοιες διαδικασίες. Αυτό διασφαλίζει ότι τα δικαιώματά σας προστατεύονται. Ο δικηγόρος οικογενειακού δικαίου αναλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης σας.

Δικηγόροι Οικογενειακού Δικαίου Αθήνα – Τακτοποίηση γάμου

Ακόμα κι αν υποθέσετε ότι η σχέση που κάνετε σε έναν γάμο προορίζεται να κρατήσει για πάντα, η πραγματικότητα δυστυχώς δείχνει ότι συχνά δεν είναι έτσι. Και ενώ μπορεί να αισθάνεστε άβολα με την ιδέα, θα πρέπει να σκεφτείτε να συντάξετε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο. Ειδικά για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις συγκρούσεις σε περίπτωση χωρισμού. Ένα τέτοιο συμβόλαιο γάμου σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το περιουσιακό σας καθεστώς και τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Παιδική υποστήριξη και διατροφή

Κατά κανόνα και οι δύο γονείς είναι υπεύθυνοι για τη διατροφή του κοινού παιδιού. Σε περίπτωση χωρισμού, ο γονέας που δεν έχει την επιμέλεια πρέπει να αναλάβει τη διατροφή ανήλικων τέκνων. Η διατροφή που θα επιδικαστεί καθορίζεται από το δικαστήριο. Καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Ο δικηγόρος οικογενειακού δικαίου του γραφείου μας παρέχει επίσης και τηλεφωνική συμβουλευτική.

Φροντίδα

Δεδομένου ότι τα διαζύγια συχνά οδηγούν σε διαφωνίες σχετικά με τα παιδιά, συχνά πρέπει να κληθεί το δικαστήριο για να διευκρινίσει το ζήτημα της επιμέλειας. Δεν πρέπει να κάνετε αυτό το βήμα μόνοι σας. Γιατί η επιμέλεια είναι ένας πολύ περίπλοκος τομέας. Εδώ είναι σημαντικό να δείξετε ενσυναίσθηση καθώς και επαγγελματική ικανότητα. Το συμφέρον του παιδιού είναι πάντα πρώτο. Εδώ είναι σημαντικό να επεξεργαστούμε κοινά μονοπάτια που είναι καλύτερα για το παιδί. Δυστυχώς, συχνά δεν είναι δυνατή η εξωδικαστική διευκρίνιση, γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε έναν δικηγόρο που ειδικεύεται στο οικογενειακό δίκαιο.

Δικηγόρος για ακίνητα Κτηματολογίου και Διαχείρισης

Σύνταξη συμφωνητικών μισθώσεως – Διαδικασίες έξωσης

Η αγορά, η πώληση και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας μαζί με όλες τις νομικές διαδικασίες που τις συνοδεύουν αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, ο οποίος λόγω της εξαιρετικής του βαρύτητας χρήζει απαραιτήτως της σύμπραξης και καθοδήγησης έμπειρου δικηγόρου ακινήτων.

Πέραν της γνώσης του αντικείμενου που διαθέτουμε, για να πετύχουμε τον στόχο μας που αποτελεί την καλύτερη προστασία του εντολέα μας και την μεγαλύτερη εξασφάλιση των δικαιωμάτων του, συνεργαζόμαστε με πλήρως καταρτισμένο συμβολαιογράφο, πολιτικό μηχανικό και φοροτεχνικό. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα από τον έλεγχο τίτλων και την κατάρτιση συμβολαίου αγοράς ή πώλησης ακινήτου έως και την νομική προστασία της υφιστάμενης ακίνητης περιουσίας σας. Ο δικηγόρος για ακίνητα λαμβάνει υπόψιν όλες τις παραμέτρους.

Το δίκαιο περί ακινήτων είναι ένας όρος που συνδυάζει διάφορους κανονισμούς και νόμους που είναι σχετικοί όταν πρόκειται για ακίνητα και νόμους. Ωστόσο, το δίκαιο περί ακινήτων δεν αποτελεί ξεχωριστό τομέα δικαίου κατά την έννοια του νόμου.  Όποιος χτίζει σπίτια, κτίρια και διαμερίσματα, τα αγοράζει ή τα πουλάει, έρχεται σε επαφή με το νόμο περί ακινήτων. Αντίστοιχα, διάφορα μέρη συμβουλεύονται συχνά μια δικηγορική εταιρεία ή έναν δικηγόρο που ειδικεύεται στο δίκαιο ακινήτων.

Δικηγόρος για ακίνητα – Ποια η θέση του

Τα ερωτήματα σχετικά με το δίκαιο ακινήτων δεν έχουν σημασία μόνο όταν σχεδιάζετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ένα διαμέρισμα. Η αγορά ακινήτων ειδικότερα είναι ένα μεγάλο βήμα για τον αγοραστή, το οποίο απαιτεί ολοκληρωμένη συμβουλή από δικηγόρο λόγω των πιθανών κινδύνων. Διότι η απόκτηση ενός ακινήτου δεν είναι μόνο μια συναισθηματική πράξη που συχνά καθορίζει την πορεία για το μέλλον, αλλά και ένα γεγονός που συχνά συνδέεται με υψηλές και μακροπρόθεσμες οικονομικές επιβαρύνσεις. Το γραφείο μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε υποθέσεις ακινήτων.

Οι δικηγόροι για ακίνητα μπορούν να βοηθήσουν να επισημάνουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Η ιδιοκτησία ενός σπιτιού αξίζει ιδιαίτερα σε πόλεις με μεγάλη ζήτηση για χώρο διαβίωσης, όπως η Αθήνα. Όποιος επένδυσε τα χρήματά του πριν από δέκα χρόνια, τώρα επωφελείται από μια ισχυρή αύξηση της αξίας. Επομένως, όταν αποφασίζετε να αποκτήσετε ένα σπίτι ή να αγοράσετε ακίνητη περιουσία, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η νομική και οικονομική αναθεώρηση και η συμβουλή ενός δικηγόρου, προκειμένου να αποφευχθεί η οικονομική ζημιά.

Εδώ είναι λογικό να αναζητήσετε έγκαιρα μια συνεργασία με έναν δικηγόρο που ειδικεύεται στο δίκαιο ακινήτων. Θα θέλατε να γίνετε «κύριος του σπιτιού σας» και έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τον νόμο περί ακινήτων και τις επιπτώσεις του; Αγοράζετε σπίτι; Οι δικηγόροι για ακίνητα Μπούρας και Συνεργάτες είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη νομοθεσία περί ακινήτων, ένας δικηγόρος για ακίνητα μπορεί να παρέχει συμβουλές στα εμπλεκόμενα μέρη με διάφορους τρόπους. Το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες στην Αθήνα συμβουλεύει, με ειδίκευση στο δίκαιο ακινήτων.

Γιατί να επιλέξετε δικηγόρο για ακίνητα στην Αθήνα

Σε περίπτωση διαφορών με τον ιδιοκτήτη σας (π.χ. σε περίπτωση αύξησης ενοικίου, κατά την εγγραφή για προσωπική χρήση ή σε περίπτωση καταγγελίας), ιδιοκτήτες σε περίπτωση προβλημάτων στην ένωση ιδιοκτητών και αγοραστές ή πωλητές που θέλουν να προστατευτούν από δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορεί να προκύψουν από χρέωση γης ή ελαττωματικό συμβόλαιο πώλησης κατά την αγορά ή την πώληση ακινήτων.

Αυτός είναι ο λόγος που οι αγοραστές ακινήτων, οι επενδυτές, οι ιδιώτες κατασκευαστές, οι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί και οι διαχειριστές ακινήτων επωφελούνται από λεπτομερείς νομικές συμβουλές από το δικηγορικό μας γραφείο, σχετικά με το δίκαιο ακινήτων από δικηγόρο.

Αυτό περιλαμβάνει αναλυτικά:

 • Προκαταρκτικές εξετάσεις για αγορά ακινήτου από τον δικηγόρο
 • Συμφωνίες ενοικίασης και σχέδιο
 • Εξέταση και διαπραγμάτευση συμβάσεων αγοράς ακινήτων

Ο δικηγόρος για ακίνητα συμβουλεύει επίσης πελάτες και εταιρείες σε διαφορές που σχετίζονται με το κατασκευαστικό δίκαιο. Η συμβουλή περιλαμβάνει την προετοιμασία και σύναψη συμβάσεων μέχρι μισθολογικών αγωγών, ανεξάρτητες αποδεικτικές διαδικασίες, Εγγύηση, Διεκδίκηση ή υπεράσπιση ειδοποιήσεων ελαττωμάτων. Ο δικηγόρος για ακίνητα, ο οποίος διαθέτει εμπειρία έχει την ικανότητα να προσφέρει λύσεις ακόμα και στις πιο περίπλοκες διαδικασίες.

Ποιες είναι οι ευθύνες ενός δικηγόρου ακινήτων;

Κατά το κλείσιμο ένα δύσκολο μέρος της συναλλαγής, θα πρέπει να είναι παρών ένας δικηγόρος ακινήτων για να ελέγξει τα έντυπα και τα έγγραφα. Καλύπτουν ως επί το πλείστον νομικά σενάρια που σχετίζονται με έγγραφα υποθήκης, έγγραφα μεταβίβασης, έγγραφα τίτλου, συμφωνίες αγοράς, ακόμη και δικαστικά ζητήματα κατοικιών προς πώληση. Είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο του συμβολαίου ακίνητης περιουσίας σας, ένα σημαντικό έγγραφο που αναφέρει όλους τους όρους που συμφωνήθηκαν στην αγορά σας, την τιμή αγοράς και τους όρους του ακινήτου. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα βεβαιωθούν ότι το έγγραφο είναι νόμιμο και δεσμευτικό και για τα δύο μέρη πριν υπογράψουν το έγγραφο.

Σε περιπτώσεις όπου πρέπει να ακυρώσετε μια σύμβαση, ο δικηγόρος για ακίνητα μπορεί να παράσχει λεπτομέρειες και διαδικασίες πριν προχωρήσετε. Ο δικηγόρος ακίνητης περιουσίας σας είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των εγγράφων σας, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων του στεγαστικού δανείου, του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τίτλου και του τίτλου ιδιοκτησίας, για να βεβαιωθείτε ότι η συναλλαγή είναι νόμιμα ομαλή. Πρόκειται για περίπλοκα έγγραφα που χρειάζονται ενδελεχή εξέταση και πρέπει να αξιολογηθούν από ειδικό.

Κατά τη διάρκεια του κλεισίματος, θα εξετάσουν διεξοδικά τη δήλωση χρηματοοικονομικού διακανονισμού ακίνητης περιουσίας και θα αξιολογήσουν τις χρεώσεις και τις πιστώσεις εάν έχουν εκδοθεί σωστά σύμφωνα με τους συμφωνηθέντες όρους της σύμβασης. Για να συνεχίσουν τα πράγματα να λειτουργούν χωρίς καθυστερήσεις, θα συνεργαστούν στενά με τον μεσίτη σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα επιθεώρησης κατοικίας, αναζήτησης τίτλου κ.λπ.

Θα ορίσουν μια έγκριση για ημερομηνίες όταν είναι απαραίτητο. Ως εκπρόσωπος του πελάτη, παρέχουν επίσης νομικές παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια ακροάσεων, νομικών ισχυρισμών και δίκες σε μια αίθουσα δικαστηρίου.

Πώς να βρείτε τον κατάλληλο δικηγόρο ακινήτων για εσάς;

Ένα από τα καλύτερα στοιχήματα για να βρείτε έναν δικηγόρο ακινήτων είναι να ζητήσετε από κάποιον που εμπιστεύεστε για μια σύσταση. Αν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για τις προαναφερθείσες επιλογές, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε έναν δικηγόρο για να εργαστεί με τη νομική πτυχή του ταξιδιού σας για πώληση/αγορά σπιτιού. Η επιλογή ενός δικηγόρου για ακίνητα απαιτεί χρόνο και πολλή έρευνα, αλλά η εύρεση του σωστού τελικά θα αποδώσει καρπούς στο τέλος.

Χρειάζομαι δικηγόρο για ακίνητα κατά το κλείσιμο;

Ναι, επειδή οι δικηγόροι ακινήτων βοηθούν στην προετοιμασία του κλεισίματος της ακίνητης περιουσίας σας, ειδικά των αρχείων τίτλων. Πριν προχωρήσουν στη συναλλαγή, θα βεβαιωθούν ότι ο πωλητής μπορεί να μεταβιβάσει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου. Προστατεύουν το ακίνητο από κάθε διαίρεση σε ορισμένες περιπτώσεις όπου υπάρχει δουλεία ή αξιώσεις κυριότητας.

Αναζητάτε δικηγόρο ή πληροφορίες σχετικά με το οικοδομικό δίκαιο ή το δίκαιο των μισθώσεων; Έχετε απορίες σχετικά με μια συμφωνία αγοράς ή τη χρήση στρεμμάτων γης; Αν αναζητάτε δικηγόρο με ειδίκευση στο δίκαιο ακινήτων και θα θέλατε νομικές συμβουλές, θα βρείτε το κατάλληλο άτομο επικοινωνίας για τις ανησυχίες σας στο δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν δικηγόρο που θα χαρεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Έργο μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους και τα περιττά έξοδα της υπόθεσής σας

Ενδεικτική παρουσίαση νομικών υπηρεσιών:

 • – Έλεγχος τίτλων και παράσταση σε συμβόλαια αγοράς ή πώλησης ακινήτων
 • – Ζητήματα δωρεάς ή γονικής παροχής
 • – Κάθε ενέργεια για εγγραφή η εξάλειψη Προσημείωσης υποθήκης ή υποθήκης
 • – Αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα περί νομής, κυριότητος
 • – Άμυνα έναντι κατάσχεσης ή πλειστηριασμού ακινήτου
 • – Θέματα κτηματολογίου
 • – Προβλήματα διαχείρισης και κανονισμού από οροφοκτησία πολυκατοικίας
 • – Αγωγές διανομής, αποζημίωσης

Δικηγόρος για Μισθώσεις Εξώσεις – ΖΗΜΙΕΣ-ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ

Εξειδικευμένος δικηγόρος στην Αθήνα ασχολείται με τα θέματα μίσθωσης, έξωσης, είσπραξης οφειλόμενων μισθωμάτων  και αποζημιώσεων από κάθε μισθωτική διαφορά. Αποτελεσματικές λύσεις στην υπόθεση σας. Όταν ένας πελάτης αναζητά δικηγόρο για μισθώσεις εξώσεις χρειάζεται εμπειρία και άμεσες λύσεις. Προσφέρουμε και τα δυο καθώς διαθέτουμε το γνωσιακό υπόβαθρο για υποθέσεις μισθώσεων εξώσεων σε όλη την Αθήνα.

Ο έμπειρος δικηγόρος για απόδοση μισθίου θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους που αφορούν την υπόθεση σας. Οι δικηγόροι για μισθώσεις εξώσεις του γραφείου μας, έχουν διαπρέψει σε σχετικές υποθέσεις, έχοντας προσφέρει λύσεις στους πελάτες μας σε διαφορετικών ειδών απαιτήσεις.

Από τη στιγμή που υπάρχουν λανθάνουσες εντάσεις μεταξύ του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή, ακόμη και οι πιο μικρές διαφορές εξελίσσονται γρήγορα σε απτή διαφωνία και συχνά καταλήγουν ακόμα και στο δικαστήριο.

Δικηγόρος μισθώσεις εξώσεις στην Αθήνα – Ποιος ο ρόλος του

Ακόμα κι αν τα γεγονότα είναι εντελώς ξεκάθαρα από τη μία πλευρά, η άλλη πλευρά έχει εντελώς αντίθετη αντίληψη και βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Αυτές οι καταστάσεις μπορεί να αφορούν μη πληρωμή των ενοικίων ή προβλήματα του σπιτιού. Ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο μπορεί να τερματιστεί από τον ιδιοκτήτη εάν θέλει να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις για τον εαυτό του, την οικογένειά του ή τους συγγενείς του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η καταχωρημένη προσωπική χρήση είναι μόνο μια δικαιολογία για να απαλλαγούμε από έναν μη συνεπή ενοικιαστή. Οι δικηγόροι για μισθώσεις εξώσεις Μπούρας και Συνεργάτες θα χαρούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε την ορθότητα της εγγραφής των προσωπικών απαιτήσεων. 

Έχετε πρόβλημα με μισθώσεις εξώσεις;

Το δικηγορικό μας γραφείο στην Αθήνα, είναι δίπλα σας προκειμένου να έχετε μια ρεαλιστική αξιολόγηση των ευκαιριών και έτσι να αποφύγετε μεγάλες διαδικασίες με υψηλό κόστος σε πρώιμο στάδιο και να επιτύχετε αποτελεσματική και ρεαλιστικές λύσεις. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποστηρίξουμε με:

 • Το περιεχόμενο των συμβάσεων ενοικίασης (εμπορικής ή κατοικίας)
 • Την εξέταση των συμβάσεων μίσθωσης την επιβολή απαιτήσεων από συμβόλαια μίσθωσης
 • Την επιβολή ή την υπεράσπιση αξιώσεων

Παράταση της μίσθωσης

Ακόμα κι αν η καταγγελία ήταν σωστή, εσείς ως μισθωτής μπορείτε, ανάλογα με τις περιστάσεις, να ζητήσετε παράταση της μίσθωσης πέρα ​​από την ημερομηνία καταγγελίας. Αυτό ισχύει εάν η καταγγελία της μίσθωσης σημαίνει για εσάς δυσκολίες που υπερτερούν του συμφέροντος του ιδιοκτήτη για την καταγγελία. Οι κύριοι λόγοι δυσκολίας είναι οικονομικές, επαγγελματικές και οικογενειακές πτυχές. Ο σκοπός της επέκτασης είναι να δώσει σε εσάς, τον ενοικιαστή, περισσότερο χρόνο για να βρείτε ένα νέο διαμέρισμα. Χρειάζεστε μια δικηγορική εταιρεία με εμπειρία και σχέδιο. Ένας έμπειρος δικηγόρος για μισθώσεις εξώσεις θα αποτελέσει το σημείο κλειδί στην υπόθεση σας.

Καταγγελία στο μισθωτήριο

Είστε ενοικιαστής ή μισθωτής και έχετε λάβει ειδοποίηση καταγγελίας που δεν θεωρείτε νόμιμη; Ή, ως ιδιοκτήτης, θα θέλατε να ενημερώσετε και να βεβαιωθείτε ότι τα κάνετε όλα σωστά; Επικοινωνήστε με τον δικηγόρο για μισθώσεις εξώσεις του γραφείου μας, που ειδικεύεται στο δίκαιο ενοικίων στην Αθήνα. Σας συμβουλεύουμε για τις προθεσμίες και όλα τα θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το θέμα της καταγγελίας.

Ελαττώματα στο ενοικιαζόμενο ακίνητο

Βασικά, υπάρχει νομική υποχρέωση για τον ενοικιαστή να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη για ελαττώματα στο ενοικιαζόμενο ακίνητο. Εάν δεν το κάνει αυτό, ο ενοικιαστής μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για επακόλουθη ζημία που προκαλείται από ελαττώματα. Εάν ένας ιδιοκτήτης παραμένει ανενεργός παρά το γεγονός ότι έχει αναφέρει ελάττωμα, αυτό μπορεί να είναι λόγος για μείωση ενοικίου, ανάλογα με τον τύπο του ελαττώματος. Ο δικηγόρος για μισθώσεις εξώσεις του γραφείο μας, θα χαρεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το πώς να κάνετε μια νομικά ασφαλή ειδοποίηση για ελαττώματα και τι μπορείτε να κάνετε εάν τα ελαττώματα στο ενοικιαζόμενο ακίνητο δεν αποκατασταθούν αμέσως παρά την ειδοποίηση.

Η μεγάλη οικονομική σημασία της σύμβασης μίσθωσης, ιδίως της επαγγελματικής μίσθωσης, λόγω του μακρού της χρόνου ισχύος, των πολυάριθμων προβλημάτων που ανακύπτουν και την πολυπλοκότητα των διαφορών, δεν είναι σκόπιμο να βασίζεται απλά στην καλή πίστη των μερών. Από την κατάρτιση ήδη του μισθωτηρίου μέχρι την πλέον δυσάρεστη εξέλιξη, είτε για τον εκμισθωτή είτε για τον μισθωτή, είναι επιβεβλημένη η συνδρομή έμπειρου δικηγόρου.
 Αναλαμβάνουμε με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου:
 • – Σύνταξη μισθωτηρίου κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης
 • – Αγωγές εξώσεων, διαταγή απόδοσης του μισθίου,
 • – Είσπραξη οφειλόμενων μισθωμάτων
 • – Διαφορές από κακή χρήση του μισθίου
 • – Διεκδίκηση κοινοχρήστων
 • – ΑΜΥΝΑ του μισθωτή σε κακόβουλες διαδικασίες έξωσης

Ο δικηγόρος για μισθώσεις εξώσεις του γραφείου μας, είναι στη διάθεση σας για να συμβουλές και καθοδήγηση για την υπόθεση σας.

Υποθέσεις για Σωματεία με εξυπηρέτηση σε όλη την Αθήνα από το κορυφαίο δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Μπούρας και Συνεργάτες. Προσφέρουμε λύσεις και υποστήριξη για κάθε ζήτημα και υπόθεση.

Δεδομένου του μεγάλου εύρους των νομικών διαδικασιών, είναι φυσικό να βρείτε δικηγόρους σε οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς που μπορεί να απαιτούν εξειδικευμένη νομική βοήθεια. Μεταξύ αυτών είναι και ο Δικηγόρος Εργατολόγος που, όπως φαίνεται από το όνομα, ασχολούνται με υποθέσεις που σχετίζονται με εργασιακές υποθέσεις.

Τι σημαίνει Δικηγόρος Εργατολόγος και ποιος ο ρόλος του;

Οι δικηγόροι εργατικού δικαίου Μπούρας και Συνεργάτες ειδικεύονται στην εργατική νομοθεσία και εκπροσωπούν τόσο τους εργοδότες όσο και τους εργαζόμενους στο δικαστήριο. Κάθε δικηγορικό γραφείο που παρέχει νομικές υπηρεσίες θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς δικηγόρους εργαζομένων, δεδομένου ότι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της εκπροσώπησης τόσο των εργαζομένων όσο και των εργοδοτών σύμφωνα με την  νομοθεσία, εάν παραστεί ανάγκη σε όλους τους κλάδους.

Συμβάλλουμε στη διασφάλιση της δίκαιης μεταχείρισης των εργαζομένων και ότι οι εργοδότες συμμορφώνονται με την εργατική νομοθεσία. Μεταξύ των πολλών υπηρεσιών που παρέχουμε, βοηθάμε τους οργανισμούς να συντάσσουν συμβάσεις και εγχειρίδια εργαζομένων, ενώ παρέχουμε βοήθεια σε θέματα όπως η νομοθεσία για τους μισθούς και η συμμόρφωση με την πολιτειακή νομοθεσία. Επιπλέον, προσφέρουμε βοήθειά τους σε νομικά θέματα που σχετίζονται με την απασχόληση όπως:

 • Παράβαση εργατικού νόμου/ών
 • Παραβίαση συμβάσεων εργασίας
 • Θέματα παρενόχλησης
 • Διαπραγμάτευση, αντιδικία ή διαμεσολάβηση

Με λίγα λόγια, βοηθάμε τους πελάτες μας (είτε εργοδότη είτε εργαζόμενο) εξηγώντας τα δικαιώματά τους καθώς και τους ισχύοντες νόμους. Ο Δικηγόρος Εργατολόγος από το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες, ενεργεί συνολικά ως δικηγόρος. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στην εκπροσώπηση είτε του εργαζομένου είτε του εργοδότη στο δικαστήριο ενώ παράλληλα βοηθάμε στη σύνταξη ή την αναθεώρηση εγγράφων που περιλαμβάνουν συμβάσεις και εγχειρίδια για τους εργαζόμενους.

Ο έμπειρος δικηγόρος του γραφείου μας θα αναλύσει την υπόθεση σας, και θα σας παραθέσει μια εξατομικευμένη προσέγγιση. Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές ανάγκες θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα για να επιλύσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ζήτημα σας που αφορά το εργατικό δίκαιο. Κάθε υπόθεση είναι ξεχωριστή και πάντα υπάρχουν λεπτομέρειες που ένας έμπειρος δικηγόρος θα σας ανακαλύψει για την βέλτιστη δυνατή λύση.

Πότε να ζητήσετε βοήθεια από Δικηγόρο Εργατολόγο;

Εάν είστε εργαζόμενος και υποφέρετε από οποιαδήποτε μορφή παράνομης ενέργειας που έχει θεσπιστεί από τον εργοδότη και είναι αντίθετη με την πολιτειακή νομοθεσία, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός δικηγόρου εργατικού δικαίου για να σας εκπροσωπήσει. Υπάρχουν πολλές αξιώσεις που μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος εναντίον του εργοδότη του, δεδομένου ότι είναι ένοχος για όσα κατηγορούνται. Βοηθάμε τους εργαζόμενους και τους ενημερώνουμε για τα δικαιώματά τους που μπορούν να ασκήσουν νόμιμα στον χώρο εργασίας τους.

Σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι φοβούνται ότι τους κρατούνται τα δικαιώματά τους, μπορούν να επωφεληθούν από τις νομικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δικηγόρος Εργατολόγος για να έχουν δίκαιη και νόμιμη επίλυση των θεμάτων τους. Με παρόμοιο τρόπο, οι δικηγόροι εργατικού δικαίου εκπροσωπούν επίσης τους εργοδότες, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων και τις ευθύνες τους σχετικά με τους εργαζομένους τους. Για τους εργοδότες, είναι μια ασφαλής πρακτική να έχουν έναν δικηγόρο εργατικού δικαίου να συνεχίσει να τους εκπαιδεύει και να τους καθοδηγεί σχετικά με τους νόμους που ενδέχεται να ισχύουν στον χώρο εργασίας τους.

Ζητήστε νομική συμβουλή

Μπορούμε να διασφαλίσουμε τη συμμόρφωση και ακόμη και να τους εκπροσωπήσουμε έναντι των ρυθμιστικών επιτροπών σε περίπτωση που δηλωθούν ποτέ για μη συμμόρφωση. Επομένως, είτε είστε εργαζόμενος που αγωνίζεται για το δίκιο σας είτε εργοδότης που υπερασπίζεται τον εαυτό σας έναντι ψευδών κατηγοριών και αναζητά επαγγελματική βοήθεια για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τους νόμους, ένας δικηγόρος εργατικού δικαίου μπορεί να βοηθήσει και τους δύο να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι δικηγόροι του γραφείου μας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσετε νομικά θέματα που σχετίζονται με την εργασία.

Καλέστε μας