Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δικηγόρος για Μισθώσεις Εξώσεις

μισθωσεις εξωσεις δικηγορος αθηνα

Δικηγόρος για Μισθώσεις Εξώσεις – ΖΗΜΙΕΣ-ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ

Εξειδικευμένος δικηγόρος στην Αθήνα ασχολείται με τα θέματα μίσθωσης, έξωσης, είσπραξης οφειλόμενων μισθωμάτων  και αποζημιώσεων από κάθε μισθωτική διαφορά. Αποτελεσματικές λύσεις στην υπόθεση σας. Όταν ένας πελάτης αναζητά δικηγόρο για μισθώσεις εξώσεις χρειάζεται εμπειρία και άμεσες λύσεις. Προσφέρουμε και τα δυο καθώς διαθέτουμε το γνωσιακό υπόβαθρο για υποθέσεις μισθώσεων εξώσεων σε όλη την Αθήνα.

Ο έμπειρος δικηγόρος για απόδοση μισθίου θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους που αφορούν την υπόθεση σας. Οι δικηγόροι για μισθώσεις εξώσεις του γραφείου μας, έχουν διαπρέψει σε σχετικές υποθέσεις, έχοντας προσφέρει λύσεις στους πελάτες μας σε διαφορετικών ειδών απαιτήσεις.

Από τη στιγμή που υπάρχουν λανθάνουσες εντάσεις μεταξύ του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή, ακόμη και οι πιο μικρές διαφορές εξελίσσονται γρήγορα σε απτή διαφωνία και συχνά καταλήγουν ακόμα και στο δικαστήριο.

Δικηγόρος μισθώσεις εξώσεις στην Αθήνα – Ποιος ο ρόλος του

Ακόμα κι αν τα γεγονότα είναι εντελώς ξεκάθαρα από τη μία πλευρά, η άλλη πλευρά έχει εντελώς αντίθετη αντίληψη και βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Αυτές οι καταστάσεις μπορεί να αφορούν μη πληρωμή των ενοικίων ή προβλήματα του σπιτιού. Ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο μπορεί να τερματιστεί από τον ιδιοκτήτη εάν θέλει να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις για τον εαυτό του, την οικογένειά του ή τους συγγενείς του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η καταχωρημένη προσωπική χρήση είναι μόνο μια δικαιολογία για να απαλλαγούμε από έναν μη συνεπή ενοικιαστή. Οι δικηγόροι για μισθώσεις εξώσεις Μπούρας και Συνεργάτες θα χαρούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε την ορθότητα της εγγραφής των προσωπικών απαιτήσεων. 

Έχετε πρόβλημα με μισθώσεις εξώσεις;

Το δικηγορικό μας γραφείο στην Αθήνα, είναι δίπλα σας προκειμένου να έχετε μια ρεαλιστική αξιολόγηση των ευκαιριών και έτσι να αποφύγετε μεγάλες διαδικασίες με υψηλό κόστος σε πρώιμο στάδιο και να επιτύχετε αποτελεσματική και ρεαλιστικές λύσεις. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποστηρίξουμε με:

  • Το περιεχόμενο των συμβάσεων ενοικίασης (εμπορικής ή κατοικίας)
  • Την εξέταση των συμβάσεων μίσθωσης την επιβολή απαιτήσεων από συμβόλαια μίσθωσης
  • Την επιβολή ή την υπεράσπιση αξιώσεων

Παράταση της μίσθωσης

Ακόμα κι αν η καταγγελία ήταν σωστή, εσείς ως μισθωτής μπορείτε, ανάλογα με τις περιστάσεις, να ζητήσετε παράταση της μίσθωσης πέρα ​​από την ημερομηνία καταγγελίας. Αυτό ισχύει εάν η καταγγελία της μίσθωσης σημαίνει για εσάς δυσκολίες που υπερτερούν του συμφέροντος του ιδιοκτήτη για την καταγγελία. Οι κύριοι λόγοι δυσκολίας είναι οικονομικές, επαγγελματικές και οικογενειακές πτυχές. Ο σκοπός της επέκτασης είναι να δώσει σε εσάς, τον ενοικιαστή, περισσότερο χρόνο για να βρείτε ένα νέο διαμέρισμα. Χρειάζεστε μια δικηγορική εταιρεία με εμπειρία και σχέδιο. Ένας έμπειρος δικηγόρος για μισθώσεις εξώσεις θα αποτελέσει το σημείο κλειδί στην υπόθεση σας.

Καταγγελία στο μισθωτήριο

Είστε ενοικιαστής ή μισθωτής και έχετε λάβει ειδοποίηση καταγγελίας που δεν θεωρείτε νόμιμη; Ή, ως ιδιοκτήτης, θα θέλατε να ενημερώσετε και να βεβαιωθείτε ότι τα κάνετε όλα σωστά; Επικοινωνήστε με τον δικηγόρο για μισθώσεις εξώσεις του γραφείου μας, που ειδικεύεται στο δίκαιο ενοικίων στην Αθήνα. Σας συμβουλεύουμε για τις προθεσμίες και όλα τα θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το θέμα της καταγγελίας.

Ελαττώματα στο ενοικιαζόμενο ακίνητο

Βασικά, υπάρχει νομική υποχρέωση για τον ενοικιαστή να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη για ελαττώματα στο ενοικιαζόμενο ακίνητο. Εάν δεν το κάνει αυτό, ο ενοικιαστής μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για επακόλουθη ζημία που προκαλείται από ελαττώματα. Εάν ένας ιδιοκτήτης παραμένει ανενεργός παρά το γεγονός ότι έχει αναφέρει ελάττωμα, αυτό μπορεί να είναι λόγος για μείωση ενοικίου, ανάλογα με τον τύπο του ελαττώματος. Ο δικηγόρος για μισθώσεις εξώσεις του γραφείο μας, θα χαρεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το πώς να κάνετε μια νομικά ασφαλή ειδοποίηση για ελαττώματα και τι μπορείτε να κάνετε εάν τα ελαττώματα στο ενοικιαζόμενο ακίνητο δεν αποκατασταθούν αμέσως παρά την ειδοποίηση.

Η μεγάλη οικονομική σημασία της σύμβασης μίσθωσης, ιδίως της επαγγελματικής μίσθωσης, λόγω του μακρού της χρόνου ισχύος, των πολυάριθμων προβλημάτων που ανακύπτουν και την πολυπλοκότητα των διαφορών, δεν είναι σκόπιμο να βασίζεται απλά στην καλή πίστη των μερών. Από την κατάρτιση ήδη του μισθωτηρίου μέχρι την πλέον δυσάρεστη εξέλιξη, είτε για τον εκμισθωτή είτε για τον μισθωτή, είναι επιβεβλημένη η συνδρομή έμπειρου δικηγόρου.
 Αναλαμβάνουμε με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου:
  • – Σύνταξη μισθωτηρίου κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης
  • – Αγωγές εξώσεων, διαταγή απόδοσης του μισθίου,
  • – Είσπραξη οφειλόμενων μισθωμάτων
  • – Διαφορές από κακή χρήση του μισθίου
  • – Διεκδίκηση κοινοχρήστων
  • – ΑΜΥΝΑ του μισθωτή σε κακόβουλες διαδικασίες έξωσης

Ο δικηγόρος για μισθώσεις εξώσεις του γραφείου μας, είναι στη διάθεση σας για να συμβουλές και καθοδήγηση για την υπόθεση σας.

Καλέστε μας