Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Μου Έκαναν Αγωγή τι να κάνω; Απαντήσεις

μου έκαναν αγωγή τι να κάνω
Δικηγορικό Γραφείο

Οι αγωγές γίνονται συνέχεια. Αποτελούν μέρος του νομικού μας συστήματος και μια ατυχή πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους, σε διαφορετικές καταστάσεις και υποθέσεις. Δεν χρειάζεται να είστε ένα από αυτά τα στατιστικά στοιχεία. Αποφύγετε αυτά τα κοινά λάθη όταν αντιμετωπίζετε μια αγωγή και θα προχωρήσετε πολύ περισσότερο στην περίπτωσή σας από κάποιον που δεν το κάνει.

Μου έκαναν αγωγή – Πως να το χειριστώ;

Μιλώντας στην Αστυνομία χωρίς τον δικηγόρο σας

Όταν αντιμετωπίζετε μια αγωγή, το πρώτο πράγμα που πρέπει πάντα να κάνετε είναι να μιλήσετε με τον δικηγόρο σας. Προτείνεται πριν μιλήσετε στην αστυνομία ή σε οποιονδήποτε άλλον για την υπόθεσή σας να μιλήσετε πρώτα με τον νόμιμο εκπρόσωπο σας. Θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν και να προστατεύσουν τα δικαιώματά σας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ένα άλλο λάθος που κάνουν συχνά οι άνθρωποι προσπαθώντας να εκπροσωπήσουν τον εαυτό τους στο δικαστήριο. Ένας Ποινικολόγος είναι πάντα χρήσιμος, ειδικά αν ασχολείται με μια περίπλοκη υπόθεση. Ένας επαγγελματίας νομικός ξέρει πώς να χειριστεί αυτήν την κατάσταση και μπορεί να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Μην αγχωθείτε όταν αναρωτηθείτε μου έκαναν αγωγή τι να κάνω! Ένας έμπειρος δικηγόρος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για να προσφέρει λύσεις και άμεση υποστήριξη. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Μιλώντας για την υπόθεσή σας μέσω τηλεφώνου ή διαδικτυακά

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι οι συνομιλίες για την υπόθεσή σας θα πρέπει να γίνονται αυτοπροσώπως ή μέσω τηλεφώνου. Ποτέ μην συζητάτε την περίπτωσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό φόρουμ. Υπάρχει πάντα μια πιθανότητα αυτές οι επικοινωνίες να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία εναντίον σας αργότερα, επομένως είναι καλύτερο να τις αποφύγετε εντελώς. Επίσης, μην τροποποιήσετε τυχόν αρχεία που πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας στο δικαστήριο. Αυτό περιλαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα sms, τηλεφωνικές κλήσεις, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Διαβάστε:  Πως μπορεί να σας βοηθήσει ένας έμπειρος ποινικολόγος

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οτιδήποτε μπορεί να κρατηθεί εναντίον σας, εάν έχει αναφερθεί με τον σωστό τρόπο από τον κατήγορό σας ή τον δικηγόρο του κατά τη διάρκεια μιας δίκης. Μην κάνετε δηλώσεις που δεν εννοείτε ή μην μιλήσετε για πράγματα παροδικά, εάν θα μπορούσαν να βγουν εκτός πλαισίου. Όταν μας ρωτάνε μου έκαναν αγωγή τι να κάνω, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να είναι προτεραιότητες σας.

Δεν εξετάζονται οι πρόωρες προσφορές από το άλλο μέρος

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν αντιμετωπίζουν μια αγωγή είναι ότι δεν εξετάζουν πρόωρες προσφορές από το άλλο μέρος. Εάν συμφωνήσετε νωρίς, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα και στα δύο μέρη. Συχνά, εάν ένας δικηγόρος σας εκπροσωπεί, θα διαπραγματευτεί για λογαριασμό σας και θα σας φέρει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Αποφύγετε να μιλήσετε στην ασφαλιστική σας εταιρεία για τυχόν προσφορές διακανονισμού ή συμφωνίες που εξετάζουν πριν μιλήσετε με τον δικηγόρο σας. Θα βοηθούσε εάν τους ζητούσατε πάντα να κατευθύνουν όλες τις επικοινωνίες τους μέσω εσάς, καθώς οτιδήποτε λένε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας στο δικαστήριο αργότερα στη συνέχεια.

Το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες παρέχει άμεση τηλεφωνική συμβουλευτική. Συνεπώς αν σας βασανίζει το ερώτημα μου έκαναν αγωγή τι να κάνω, καλέστε μας για να δούμε αναλυτικά την δική σας υπόθεση. Η εμπειρία των δικηγόρων μας θα σας προσφέρει λύσεις και το αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει την πλευρά σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Καλέστε μας