Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δικηγόρος για Επιμέλεια Παιδιού

Δικηγόρος για Επιμέλεια Παιδιού
Δικηγορικό Γραφείο

Αν είστε όπως οι περισσότεροι γονείς που περνούν από διαζύγιο στην Αθήνα, θέλετε το καλύτερο για τα παιδιά σας. Αυτό σίγουρα περιλαμβάνει την επιμέλεια του παιδιού. Αλλά προτού προσλάβετε έναν Δικηγόρο για Επιμέλεια Παιδιού, πρέπει να κάνετε μερικές ερωτήσεις για να βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με τον καλύτερο δικηγόρο για τις ανάγκες των παιδιών σας. Αυτές οι τρεις ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στους δικηγόρους διαζυγίου σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Ο δικηγόρος για επιμέλεια παιδιού, θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία και να γνωρίζει τους νόμους. Στο δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες, έχετε τον συνδυασμό που χρειάζεστε για την πολύ σημαντική υπόθεση σας.

3 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον δικηγόρο διαζυγίου σας σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών

Ενώ κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και θα θέλετε να κάνετε ερωτήσεις στον δικηγόρο σας για συγκεκριμένες περιπτώσεις, αυτές οι τρεις γενικές ερωτήσεις θα σας πουν πολλά για τον δικηγόρο με τον οποίο μιλάτε. Το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες, διαθέτει ειδίκευση σε υποθέσεις επιμέλειας παιδιών και παρέχει άμεση τηλεφωνική συμβουλευτική.

1: Πρέπει να πάμε στο δικαστήριο για την επιμέλεια;

Ο δικηγόρος για επιμέλεια παιδιού, θα χρειαστεί να μάθει περισσότερα για την κατάστασή σας, συμπεριλαμβανομένου του εάν εσείς και ο σύζυγός σας είναι πιθανό να καταφέρετε να καταλήξετε σε συμφωνίες μαζί για τα παιδιά σας, προτού μπορέσει να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση. Η σύντομη απάντηση είναι ότι μπορεί να μην χρειαστεί να ζητήσετε από τον δικαστή να αποφασίσει τι θα συμβεί με τα παιδιά σας, με την προϋπόθεση ότι εσείς και ο πρώην σύζυγός σας μπορείτε να συνάψετε μια δίκαιη συμφωνία που είναι προς το συμφέρον των παιδιών μόνοι σας .

2: Πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις μια δικαστική διάταξη;

Στην ιδανική περίπτωση, θα μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία για την επιμέλεια του παιδιού με τον σύζυγό σας προτού ο δικαστής της υπόθεσής σας εκδώσει εντολή, επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να αλλάξει. Η αλλαγή μιας δικαστικής απόφασης θα απαιτήσει από εσάς να προσφύγετε στο δικαστήριο και θα πρέπει να δείξετε ότι έχει υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στις συνθήκες που καθιστούν την παλιά εντολή παράλογη τώρα.

3: Τι θα γίνει αν ο σύζυγος μου και εγώ, δεν φτάσουμε σε συμφωνία;

Ένας καλός δικηγόρος μπορεί να σας βοηθήσει να καταλήξετε σε συμφωνία με τον σύζυγό σας όσον αφορά την επιμέλεια του παιδιού. Εάν εσείς οι δύο δεν μπορείτε να συμφωνήσετε, ο δικηγόρος για επιμέλεια παιδιού σας μπορεί να προτείνει διαμεσολάβηση διαζυγίου και αν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, ή αν δεν είναι επιλογή,  πρέπει να είναι πρόθυμος να αγωνιστεί σκληρά για το καλύτερο για εσάς και τα παιδιά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πάτε στο δικαστήριο και να παραθέσετε όλα τα γεγονότα μπροστά στον δικαστή.

Η φυσική επιμέλεια είναι αυτή που καθορίζει πού θα διαμείνουν τα παιδιά. Για τις περισσότερες οικογένειες, η καλύτερη δυνατή επιλογή είναι να συνάψουν οι γονείς μια συμφωνία που να ωφελεί όλη την οικογένεια. Οι γονείς γνωρίζουν καλύτερα τα παιδιά τους  και ξέρουν τι θα τα κρατήσει πιο υγιή και ευτυχισμένα. Μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία επιμέλειας παιδιού όταν κάθε γονέας προσπαθεί να «κερδίσει», αλλά συχνά, γίνεται ευκολότερο όταν και οι δύο γονείς εστιάζουν στο καλύτερο για τα παιδιά. Ως ειδικός δικηγόρος για επιμέλεια παιδιού, θα αναλύσουμε όλα τα δεδομένα της δική σας υπόθεσης.

Χρειάζεστε βοήθεια με την επιμέλεια του παιδιού;

Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν την προοπτική ενός διαζυγίου ως μια πολύ δυσάρεστη υπόθεση που θέλουν να την αντιμετωπίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με όσο το δυνατόν λιγότερο συναισθηματικό, ψυχολογικό και χρηματικό πόνο (νομικές αμοιβές). Κατανοούμε την κατάστασή σας και προσπαθούμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιορίσουμε το κόστος των αμοιβών των δικηγόρων όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο, ακόμη και ένα απλό διαζύγιο (δηλαδή ένας σύντομος γάμος χωρίς παιδιά και ελάχιστα ή καθόλου χρέη ή περιουσιακά στοιχεία) εξακολουθεί να είναι μια περίπλοκη νομική υπόθεση.

Υπάρχει μια ανησυχητική τάση ανθρώπων να υποβάλλουν αίτηση διαζυγίου μόνοι τους χωρίς τη βοήθεια νομικού συμβούλου. Σε πολλές περιπτώσεις, βλέπουμε το ακατάστατο αποτέλεσμα από άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά μας για να καθαρίσουν σημαντικά ζητήματα που έμειναν άλυτα ή για να αντιμετωπίσουν κρίσιμα ζητήματα που παραβλέφθηκαν σε μια βιασύνη για ένα γρήγορο και φθηνό διαζύγιο. Ο δικηγόρος για επιμέλεια παιδιού, με την εμπειρία του θα σας βρει λύσεις σε πολλά εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Και εδώ εδώ είναι το σημείο κλειδί.

Συμβουλευτείτε πρώτα έναν έμπειρο δικηγόρο οικογενειακού δικαίου πριν επιχειρήσετε να χειριστείτε μόνοι σας το διαζύγιό σας. Τίποτα δεν μπορεί να κάνει ένα διαζύγιο μια απλή διαδικασία. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η πρόσληψη ενός έμπειρου δικηγόρου για επιμέλεια παιδιού είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γίνει η διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Το δικηγορικό γραφείο Μπούρας και Συνεργάτες είναι δίπλα σας με άμεση τηλεφωνική συμβουλευτική. Παρέχουμε αφοσίωση και συνεχή υποστήριξη. Ο δικηγόρος για επιμέλεια παιδιού είναι ένα καθήκον με ευθύνη. Το γνωρίζουμε πολύ καλά και υπό αυτό το πρίσμα θα έχετε την νομική υποστήριξη που χρειάζεστε σε όλα τα επίπεδα.

One thought on “Δικηγόρος για Επιμέλεια Παιδιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Καλέστε μας