Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δικηγόρος Αλλοδαπών

δικαιο αλλοδαπων δικηγορος αθηνα
Δικηγόροι που αναλαμβάνουν το δίκαιο αλλοδαπών στην Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για άδεια παραμονής αλλοδαπών και για τις παρακάτω υπηρεσίες, ανάγκες. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας σε υποθέσεις για άδειες παραμονής και τηλεφωνική συμβουλευτική, παρέχουμε στους πελάτες μας άμεση νομική υποστήριξη στην υπόθεση τους. 

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε προσωπικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες για πελάτες στο Δίκαιο Αλλοδαπών. Παρέχουμε διεπιστημονικές νομικές συμβουλές στο Εργατικό Δίκαιο και το Φορολογικό Δίκαιο μαζί με το Μεταναστευτικό Δίκαιο.

Δικηγόρος για Δίκαιο Αλλοδαπών με έμφαση στη λεπτομέρεια

Η διαδικασία για την προσαγωγή αλλοδαπών υπηκόων είναι πολύπλοκη και απαιτεί ενδελεχή κατανόηση της νομοθεσίας περί επαγγελματικής μετανάστευσης. Η ανάληψη οποιουδήποτε θέματος μετανάστευσης ή βίζας είναι μια απόφαση που παίρνουμε ελαφρά. Πριν αποδεχθούμε οποιοδήποτε θέμα μετανάστευσης ή έκδοσης βίζας, διεξάγουμε πάντα εκτενή και ενδελεχή έρευνα για το θέμα.

Αφιερώνουμε πάντα χρόνο για να εξηγήσουμε τη διαδικασία αίτησης στους πελάτες μας ή στους πιθανούς πελάτες μας. Επιπλέον, εάν ένας πιθανός πελάτης έχει ερωτήσεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε σαφείς απαντήσεις. Κατανοούμε ότι η νομοθεσία για τη μετανάστευση είναι ένας τομέας δικαίου όπου απαιτείται ακρίβεια, καθώς τα λάθη ή οι παραλείψεις μπορεί να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ικανότητα κάποιου να εξασφαλίσει τον στόχο θεώρησης ή μετανάστευσης. Επομένως, κάθε αίτηση ή αρχείο που υποβάλλουμε αξιολογείται και αναλύεται διεξοδικά.

Αφοσίωση στις Σχέσεις Πελατών

Στο δικηγορικό μας γραφείο, η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα απαράμιλλο επίπεδο αφοσίωσης, σκληρής δουλειάς και προσβασιμότητας. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία αίτησης, να προχωρήσει μια ομαλή και αποτελεσματική υπόθεση. Η επίτευξη αυτού του στόχου ξεκινά με τη δέσμευση για ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών. Παρέχουμε στους πελάτες μας εκτενείς πόρους, έγκυρες νομικές συμβουλές, ατομική προσοχή, επαγγελματική καθοδήγηση και διαθεσιμότητα 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Προσπαθούμε να απαντάμε έγκαιρα σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις τηλεφωνικές κλήσεις και δεν θα είμαστε έξω από τον κύκλο για νομικά θέματα και αποφάσεις. Πιστεύουμε ότι η δέσμευση του πελάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας είναι βασικό μέρος για την επίτευξη των προσδοκιών του πελάτη.

Μέσω της συνεργασίας με έμπειρους δικηγόρους για το Δίκαιο Αλλοδαπών, το δικηγορικό μας γραφείο, μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού με αποτελεσματικό τρόπο. Επιπλέον, εφόσον φροντίζουμε για τις νομικές δηλώσεις και διαδικασίες. Η εύρεση δικηγόρου για να σας βοηθήσει με την υπόθεση σας, χρειάζεται προσεκτική εξέταση. 

Γιατί να επιλέξετε το δικηγορικό μας γραφείο με έμφαση στο Δίκαιο Αλλοδαπών

Έχουμε ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην κατανόηση της διαδικασίας για άδεια παραμονής καθώς και του νόμου περί μετανάστευσης. Ο επικεφαλής του τμήματος και ο υπεύθυνος της ομάδας μας Ιωάννης Μπούρας, θα βρουν την λύση που χρειάζεστε. Η διαδικασία άδειας παραμονής απαιτεί κάποια έγγραφα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Θα πρέπει να ανακαλύψετε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει ταυτόχρονα. Ένας δικηγόρος με ειδίκευση στο Δίκαιο Αλλοδαπών θα πρέπει να είναι η πιο έξυπνη επιλογή σας.

Οι δικηγόροι μας μπορούν να προσφέρουν νομικές λύσεις για να διευκολύνουν το θέμα για εσάς. Μπορείτε απλώς να δώσετε τα αρχεία που απαιτούνται και ο δικηγόρος μπορεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για εσάς. Τα άτομα συνήθως προσλαμβάνουν δικηγόρους για το Δίκαιο Αλλοδαπών όταν η υπόθεση τους είναι υπερβολικά περίπλοκη για να την χειριστούν. 

Εξειδικευμένοι με 25ετη πείρα δικηγόροι ασχολούνται με οποιαδήποτε υπόθεση αφορά το δίκαιο αλλοδαπών στην Αθήνα. Συγκεκριμένα ασχολούμαστε με υποθέσεις:
  • – Αδειών παραμονής κάθε κατηγορίας
  • -Χορήγηση Άδειας Ευρωπαίων πολιτών
  • -Αναγνώριση αλλοδαπών δικαστικών αποφάσεων
  • – Άρση απελάσεων
  • – Διαδικασίας χορήγησης Ελληνικής Ιθαγένειας
  • -Δικαστηρίων για ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

 Επίσης στους τομείς Αστικού Οικογενειακού Εργατικού Δικαίου σε υποθέσεις:

Καλέστε μας